2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پی ار پی تخمدان کردم برای تخمکایی که کشیدم تاثیر داشت یا برای این سری 

عزیزم پی ار پی چیه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلم عزیزم چه کار کردید چه خبر از جنینات

سلام.اون یکی جنین ها رشد نکردن فقط ۳ تا هستن اونام فریز کردن هنوز معلوم نیس جنسیتشون

خدا برا من نخواست از اونام امیدی ندارم

هزینش رو جور کرده بودیم اولین و آخرین فرصت بود برام ک اونم نشد نمیدونم مقصر کیه و چیه ک ۱۵ تا تخمک فقط سه جنین در حالی ک نه من نه شوهرم مشکل نداریم!!

خدا نخواسته...خیلی خواسته بودم اما نشد.حالم خیلی داغونه

امسال میکوبم 
من ابن سینای تهرانم پسرام سه تا بودن دوتا انتقال دادمو یکیم فریزه دخترارو فریز نکردم دوتا دختر دسته ...

ایجان دلم خدارو هزار بار شکر 

اره تنبلن والا 

من شنیدم کلا بتای جنین پسر دیر بالا میره 

میبینی وقتی آدم دختر حامله اس از همون اول علائم داره اما پسر تازه یه هفته دو هفته بعد از این که از موعد پریود میگذره شرو میشه

من دو روزه تهوع دارم یه هفته از موعدم میگذره 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام.اون یکی جنین ها رشد نکردن فقط ۳ تا هستن اونام فریز کردن هنوز معلوم نیس جنسیتشون خدا برا من نخو ...

دختر توکلت بخدا باشه 

از کجا معلوم اون سه تا جنسیت دلخواهت نباشن 

امیدوارررررررر باش

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دختر توکلت بخدا باشه  از کجا معلوم اون سه تا جنسیت دلخواهت نباشن  امیدوارررررررر باش

آخه اکثرا تعداد جنین دختر نسبت ب پسر زیاده مثلا من انتظار هشتم از ۱۵ تخمک ۹تا اینا جنین بشن شش تاش دختر سه تاهم پسر 

تو مرکز هم میگفتن اکثرا دو به یک دختر میشن جنین 

حسم میگه هر سه دخترن

امسال میکوبم 
فدات بشم عزیزم روز ۱۴ عزیزم زنگ زدم رویان که جواب آزمایشمو بگم گفتم لکه بینی دارم گفت امروز برو حتما ...

دقیقا مثل من هستی منم اول گفتن دو هفته دیگه برو سونو ولی وقتی لکه بینیم شروع شد و با مرکز تماس گرفتم گفتن فورا عصر برو سونو و فرداصبح جوابشو به ما بگو منم وقتی رفتم که گفتن هماتوم داری با مرکز تماس گرفتم خیالم راحت شد گفتن هماتوم خطرناک نیس فقط استراحت بیشتر کن و پروژسترون بیشتر کن و دو هفته دیگه برو سونو قلب من احتمال میدم شمام هماتوم داشته باشه پس اصلا نگران نباش ولی  برگشتی حتما بهم خبر بده خیالم راحت بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏