2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

خانما میگما من چندبار در روز دلدرد میکنم گاهی خفیفه ولی گاهی چنان درد میاد که هرلحظه فکر میکنم خدای نکرده داره سقط میشه.یه ربع هم بیشتر نیس دردام ولی دستم میلرزه از شدت دردش.خیلی نگرانم برا این دردها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه بتات عزیزم الان بری سونو ساک بارداری دیده میشه بتای بالا که بد نیس زیادی بالا نیس سارادلارام ج ...

فدات بشم عزیزم روز ۱۴ عزیزم زنگ زدم رویان که جواب آزمایشمو بگم گفتم لکه بینی دارم گفت امروز برو حتما سونو شو منم زنگ زدم همون دکتر خودم گفت پاشو بیا بعدازظهر حالا دارم میرم انشاءالله که همه چی خوب باشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام‌‌ساراجان خوبی‌عزیزم..نی‌نی‌خوبه عزیزم‌‌من‌چندباررویان‌زنگ‌زدم‌ نوبت‌نمیده‌میگه‌سایت‌بستس چی ...

سلام عزیزم خوبی خوبه قربونت

برو تو سایت nobat.royan.irاول ثبت نام کن بعد نوبت بگیر 

فکر کنم سایت باز باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانما میگما من چندبار در روز دلدرد میکنم گاهی خفیفه ولی گاهی چنان درد میاد که هرلحظه فکر میکنم خدای ...

به دکترت حتما بگو 

شیاف میذاری پروژسترون؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
@رزقرمزرنگ   ببخشید هی مزاحمت میشم بتام از ۵۲ رسید به ۱۰۶ به نظرت خوبه

عزیزم عالیه دوبرابر شده دقیقا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پروانه جواب آزمایشمو گرفتم بتام ۱۵۶۱ بنظرت خوبه؟ زیاد بالا نرفته؟

نه عزیزم نگران نباش واسه من روز ۱۳ انتقال ۲۵۰۰ بود

@رزقرمزرنگ   ببخشید هی مزاحمت میشم بتام از ۵۲ رسید به ۱۰۶ به نظرت خوبه

عالیه فداتشم دقیقا دو برابر شده مبارکت باشه انشالله صحیح وسالم بیاد بغلت 🤩🤩🤩

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
امروز میرم دکتر.اره شیاف و امپول دارم

خوب نگران نباش همون شیاف و آمپولتو استفاده کن عالین اونا

دکترم برو خیره انشالا🙏🙏🙏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
کدوم بیمارستان  جنینات دو تا پسر بود؟؟؟ دخترارو باز فریز کردی؟ بعد بلاست همشون زنده موندن؟؟؟

من ابن سینای تهرانم پسرام سه تا بودن دوتا انتقال دادمو یکیم فریزه دخترارو فریز نکردم دوتا دختر دسته گل دارم شکر خدابرایه منو بلاست نکردن خودم نذاشتم گفتم از بین میرن چهارروزه تعیین کردن برام