2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
آهاااا باشه عزیزم متخصص IVF از کجا پیدا کنم🤔

تهران نیستی مگه؟؟ پرس و جو کن تهران زیاد داره دکترای که تخصصشون ای وی افه منم تو شهر خودم متخصص ای وی اف فقط یه دونه هست که کار ای وی اف انجام میده که رفتم تحت نظر ایشون 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره عزیزم ساک تشکیل شده بود گفت همه چی خوبه فقط هماتوم کوچیک داری حالا تو شنبه برو ببین دکتر چی میگه ...

آره شنبه رو میرم 

ولی این دکتر متخصص زنان وزایمان زده متخصص ÌVF نمیشناسم دکتری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسپرم اینجوریه دیگه من دخترخالمم اینجوری بود طبیعی پسرشو باردار شد الان بعده 3 سال بچه دار نمیشه میگ ...

ممنون عزیزدلم از دلگرمیت.شما هم فقط شوهرتون مشکل داشت؟

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
آره شنبه رو میرم  ولی این دکتر متخصص زنان وزایمان زده متخصص ÌVF نمیشناسم دکتری

خوب متخصص زنان و زایمانم خوبه ولی خوب خودت بهتر میدونی دکتری که کار و تخصصش ای وی اف باشه بهتره و تجربه داره که تو هر شرایطی چه کاری برات انجام بده خودت میدونی ماها هزارتا دردسر داریم بزار پیش کسی باشی خیالت ازش راحت باشه که تجربه ای وی اف داره خوب پرس و جو کن عزیزم یا میتونی  سرچ بزن تو نت من خودم همیشه دکتری چیزی بخوام سرچ میزنم کمک میکنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم بتات چند بود؟اگه بالای ۱۵۰۰ باشه ساک دیده میشه وگرنه نمیشه

بتام ۴۵۷ بود عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پس شمام 6 هفته بودید رفتید انشاالله به سلامتی قلبش 120 سال بتپه گلم برا منم دعا کن دوشنبه همه چی خوب ...

آره عزیزم قربونت همچنین نی نی شما

نگران نباش ان شاالله همه چی خوبه

نه گلم واژینال

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزدلم از دلگرمیت.شما هم فقط شوهرتون مشکل داشت؟

خواهش میکنم عزیزم خودمم تنبلی داشتم همون pco هستم 

بتام ۴۵۷ بود عزیزم

مبارکه عزیزدلم😘

زوده گلی حداقل یک هفته دیگه برو چون اگه زود بری ساک رو نبینه بیخودی استرس میگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره عزیزم قربونت همچنین نی نی شما نگران نباش ان شاالله همه چی خوبه نه گلم واژینال

ممنون انشاالله عزیزم پناه برخدا پس چرا دکتر من سونو شکمی نوشت؟؟

تهران نیستی مگه؟؟ پرس و جو کن تهران زیاد داره دکترای که تخصصشون ای وی افه منم تو شهر خودم متخصص ای و ...

چرا عزیزم تهرانم حالا از بچه هایی که تهرانن میپرسم ببینم پیش کی میرن

ممنون انشاالله عزیزم پناه برخدا پس چرا دکتر من سونو شکمی نوشت؟؟

عزیزم فکر نکنم شکمی نشون بده تو ۶ هفته

واسه من اول شکمی انجام داد دید معلوم نیست واژینال انجام داد

خوب متخصص زنان و زایمانم خوبه ولی خوب خودت بهتر میدونی دکتری که کار و تخصصش ای وی اف باشه بهتره و تج ...

آره عزیزدلم درست میگی حالا پرس وجو میکنم ببینم کیو پیدا کنم برم البته اولش پیش دکتر خودم تو مرکز میرم