2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
دختربرا شوهرت خوبه والا شوهر من وضعش وخیم تر از اینه مورفو که خوبه تعداد حرکت سریع هم ۱۵هست فکر کنم ...

favaliعزیزینی واسه شما بدتر بود بعد با دارو خوب شد؟چقد بود چقدشد با دارو؟تو رو خداکمکم کنین دارم میمیرم😭😭آخه من خودمم ذخیرم یه مقدار کمه .

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
مرسی نیکاد جون 😩بخدا شوکه شدم هنوزم هستم آخه یه دفهاینقد پایین کشید

اسپرم اینجوریه دیگه من دخترخالمم اینجوری بود طبیعی پسرشو باردار شد الان بعده 3 سال بچه دار نمیشه میگفت اسپرم همسرم داغون شده نگران نباش برا ای وی اف خوبه منم اسپرم همسرم داغون داغون بود همه چی صفر خدابزرگه انشاالله زودی مامان میشی فقط از خدا بخواه خودش حواسش به دلت هست

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما شهر خودتون کارهای آی وی اف رو انجام دادید؟میشه بگید کدوم شهرید؟ چند سالتونه؟و انتقال چندم ...

نه عزیزم شهر خودم انجام ندادم من سنندج هستم اومدم رویان تهران من 28 سالمه و انتقال اولم خداروشکر مثبت شدم انشاالله زودی شمام مثبت بشی خوشحالمون کنی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم شهر خودم انجام ندادم من سنندج هستم اومدم رویان تهران من 28 سالمه و انتقال اولم خداروشکر مثب ...

خداروشکر، امیدوارم با اولین صدای گریه اش شیرین ترین لبخند دنیا روی لبات نقش ببنده

محتاج نگاه خداوند
عزیزم من طبق انتقالم ۶ هفته و ۴ روز بودم رفتم داپلر که اونجا گفت ۷ هفته و یک روزی نگران نباش ان شاا ...

پس شمام 6 هفته بودید رفتید انشاالله به سلامتی قلبش 120 سال بتپه گلم برا منم دعا کن دوشنبه همه چی خوب باشه برام عزیزم داپلر میشه  سونو شکمی؟؟

امیدوارم نی نی ات رو سالم و سلامت بغل کنی

ممنون عزیزم برام دعاکن انشاالله شمام زودی باردار بشید 

خداروشکر، امیدوارم با اولین صدای گریه اش شیرین ترین لبخند دنیا روی لبات نقش ببنده

ممنون برای دعای قشنگت عزیزم همه موهای تنم سیخ شد قربون گریه هاش برم 😢😢 خدا بزرگه مطمنم شمام مامان میشید و نتیجه میگیرید عاجزانه از خدا میخوام دلتو شادکنه 

من متاسفانه ۳۹ سالمه 😔😔😔😔😔

نگران نباش خیلی ها سنشون بالا بوده و باردار شدن بخدا فقط کافیه خدا بخواد هیچی مانعش نمیشه خدا بزرگه عزیزم

چهار هفته و سه روز میشه 31 روز  البته این تا اخر بارداری تو سونو مختلف تغییر میکنه ولی برای من ...

آهااااا مرررررسی عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خودت انجام دادی من خودم بلد نیستم جای مطمئنی هم نمیشناسم

همسرم انجام داد عزیزم روغن میزد ماساژ میداد یکم بعد بادکش گرم انجام میداد از این پهلو تا اون پهلو ۲۰ دقه میموند برمیداشتیم بعدش با چادر میبستم شکممو که گرم بمونه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
کلینیک من گفت دوهفته بعد از مثبت شدن آزمایش البته من هفته بعدش خونریزی داشتم رفتم ک قلبشم تشکیل شده ...

آهاااا باشه عزیزم متخصص IVF از کجا پیدا کنم🤔

سلام عزیزم ازمایش دادم رنج ازمایشگاه ۱۰ بود ازمایش من شکر خدا ۵۲ومثبت بود

سلام پروانه جونم خداروهزار مرتبه شکر عزیزم مبارکت باشه الهی که صحیح وسلامت سروقت بغلش بگیری