2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
نازنین من از وقتی پردنیزولون مصرف میکنم چیزی مثل توپ تو گلوم احساس میکنم مثل سرماخوردگی و اینکه سیس ...

ببخشید من جواب میدم منم وقتی پرندزولون میخوردم ا‌نجوری میشم منم مشکلی نداشتم ولی میگن روی مثبت شدن اثر داره یه هفته قبل انتقال برام قطع کرد بهتر شدم منم میترسیدم کرونا باشه گویا از اون قرصص بدن بیچهره ی ما عوارض کدومو تحمل کنه ایمنی رو کم میکنه که بدن جنینو پس نزنه

ابن سینامسری پیش از ۹تا جنین یه پسر داشتم نشد این بارم از ۱۲ تا سه تا پسر داشتم دوتا انتقال دادم یکی ...

عزیزم ان شاالله که این بار دیگه میگیره و به سلامتی مامان میشی دوباره

شما چند سالته؟ ذخیره تخمدان ات چند بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس تو تازه انتقال دادی فاصله بین دو تا انتقال ات چقدر بود؟

بابا من ۱۱ پارسال انتقال دادم خورد به تعطیلات عید بعد عید یه سری از ازمایشام تاریخش تموم شد بعد کرونا گرفتم برج ۴ تخمک کشی وچون هایپر شدم سومین پریودی برام انتقال دادن 

مبارک باشه عزیزم بسلامتی نه ماه بگذرونی برای منم دعاکن انشاءالله یکشنبه انتقال دارم عزیزم

خیلی ممنون گلم

عزیزم به سلامتی بری بیای 

چشم اگ قابل باشم دعاتون میکنم حتما

سلام دوستان کسایی که بیمه تکمیلی دارن بیمه پول امپول انوکسا و هپارین و پروژسترون رو میده؟ خواهش می ...

من پارسال که خریدن بیمه تکمیلی دادبیمه هم sos

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
من ۲۹ پی سی او هستم ۶.۹ ولی قبل تخمک کشیام احتمالا الان پایین اومده

عزیزم تو خیلی سن ات کمه و حتما خیلی زود جواب میگیری

اصلا استرس نداشته باش

من که با دخترهام عشق میکنم پا به پای هم ورزش میکنیم بیرون میریم دور دور مسافرت و …. خلاصه خیلی خیلی خوشحالم که دختر دارم الان ام خودشون گفتم تو کاری ات نباشه نی نی اگه اوردی ما بزرگ اش میکنیم😉

عزیزم تو خیلی سن ات کمه و حتما خیلی زود جواب میگیری اصلا استرس نداشته باش من که با دخترهام عشق میک ...

به سلامتی انشالله یه داداش خوشکل واقعا دختر عشقه دلسوزه ولی دله دیگه میخواد من عاشقه پسرم میخوام براشون داداش بیارم ولی کار من از تو سهتتره چون من دخترام کوچیکن میگن نگه میداریم ولی جرات میخواد بچرو دستشون بدیم 

فقط منتظرم ببینم اخرش چی میشه خدا به خیر بگزرونه و دست خالی بر نگردم شما چند سالتونه

عزیزم تو خیلی سن ات کمه و حتما خیلی زود جواب میگیری اصلا استرس نداشته باش من که با دخترهام عشق میک ...

البته من نمیدونم دنباله بچم میگن بیار چون میترسم از دهنشون بپره یهو بزرگه میفژمه ولی کوچیکخ

ممنون عزیزمم اره کلا درازکشم یا نشستم رو مبل مگه چیزی بخورم یا برم دستشویی بلند میشم امپولامم دوتا ک ...

فدات شم گلم ان شاالله زود جذب میشه فقط استرس نداشته باش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍