2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
رفتم دکتر امروز سونو انجام داد برام گفت یک ساک بارداری تشکیل شده و اندازش خوبه و چهار هفته و چهار رو ...

هماتوم لخته خونیه پشت ساک بارداری عزیزم فقطم با استراحت و دز پروژسترون یا دفع میشه یا جذب خیلی خیلی استراحت کن و فقط واسه کارای ضروری از جاا بلند شو همون آمپول باعث میشه یا جذب بشه یا دفع پس اگه باز خونریزی ادامه داشت اصلا نگران نشو فقط استراحت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان من از دیشب از زانو به پایینم داره میترکه گرفته بد جور انگار مثله چوب شده روزی ۴تا استراد ...

پروانه جون منم ۴تا استرادیول دارم چند روز پیش همینجور شدم از درد دست و پا داشتم میمردم دکتر گفت فقط مایعات فراوان

منم پاهام روز گذاشتم بالا و خودم رو بستم به آب و میوه ببخشید همش تو راهه دسشویی بودم عوضش دردم هر روز کمتر شد دو روزه کامل خوب شد آب زیاد یعنی هر ساعت یک لیوان بزرگ آب میخوردما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حساسیت زیاد خوب نیست منم سر تکون خوردن و نخوردنش خودمو خانوادمو پیر کردم ولی هفته های اخر خیلی حواست ...

ای واااای خداروشکر که دخترتو سالم بغل کردی عزیزم چشم حتما ماه اخر حواسمو جمع میکنم مرسی که گفتی

آره واقعا دست خودمونم نیست رفتارامون

من اونقدر اذیت نمیکنم ولی چون اونروز از صبح خیلی خیلی کارکرده بودم داشتم از اشتباه خودم سکته میکردم که چرا بهش فشار آوردم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها من روزی ۴ تا استرادیول دارم با ی انوکسا و ی اسپرین خیلی نفس نفس میزنم تپش قلبم زیاده اصلا نفس ...

بله عزیزم منم همینطور هستم.بزور نفس میکشم.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بالاخره دیشب تا الان داره تکون میخوره دیگه اینقدر غر زدم خودش خسته شد شروع کرد😂😂😂

اییییی جون دلم مبارکه ندا جووونم، دیدی درست تو 24 هفته بچم به خودش اومد و تکوناشو نشونت داد

تقصیر پسرمون نبود که بابا جفتت مزاحم بود دیگه الانم انقد تکوناش شدید شده باز تو میتونی احساس کنی چون قطعا جفتت جلو ضربه هاشو خیلی میگیره

سلام من امروز پانکچر دارم ساعت ۳ ونیم بعد دیروز صبح همسرم تو خواب تخلیه شده حالا تکلیف چیه ؟کسی میدو ...

اشکال نداره عزیزم اصلا بعضی مرکزا دو بار نمونه میگیرن و نمونه دوم رو استفاده میکنن میگن dfi کمتر هست 

بچه ها من روزی ۴ تا استرادیول دارم با ی انوکسا و ی اسپرین خیلی نفس نفس میزنم تپش قلبم زیاده اصلا نفس ...

من روزی شش تا استرادیول میخورم.دکتر بهم فقط آسپرین داده انوکسا بهم نداده در صورتی که ژن علظت خون دارم.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها كسي جديدا انوكسا خريده؟ با بيمه داره ميگه دونه اي ٥٠ تومن بسته اي ١٠٠ تومن. ميخوام ببينم قيمت ...

من دیروز گرفتم عزیزم 30 تاش شد 1500 گفت آزادش میشه 2100 یه زنه بنده خدا پول نداشت دوباره رفت به دکتر گفت نمیشه نزنم نمیتونم بخرم دکتر گفت نه تو سقط داشتی باید بزنی انقدر عذاب کشیدم مام به زور جور میکنیم بخدا اصلا کپ کردم دیروز 

خداروشکر😍😍😍الهی کنجدتو سالم بغل کنی  نگران نباش عزیزم فقط استراحت کن کلا درازکش باش یا بشین ...

ممنون عزیزمم اره کلا درازکشم یا نشستم رو مبل مگه چیزی بخورم یا برم دستشویی بلند میشم امپولامم دوتا کرد گفت تا دو هفته دیگه دوتا بزن بعد سونو انجام بده و جوابشو بیار خداکنه دوهفته دیگه جذب بشه نمونه ممنون راهنمایی کردی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
پروانه جون منم ۴تا استرادیول دارم چند روز پیش همینجور شدم از درد دست و پا داشتم میمردم دکتر گفت فقط ...

دستت درد نکنه یعنی اصلللا نمیتونم راه برم منم کم اب میخورم این عادت بدو از بچگی داشتم حالا شروع کنم خدا کنه خوب بشم

اییییی جون دلم مبارکه ندا جووونم، دیدی درست تو 24 هفته بچم به خودش اومد و تکوناشو نشونت داد تقصیر پ ...

اره عزیییییییزم😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏