2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم میشه بگی ترشحاتت چجوریه؟علایم از کی شروع شد؟

عزیزم من هیچ علایمی ندارم عادی عادی هستم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام.بستگی داره نوع کیستتون چی باشه منم ال دی خوردم تغییری نکرد 

کیستت چند سانت بود؟ تخلیه سخته همون موقع بگم برام انجام بده؟ بعد بلافاصله بهم دارو میده که دوباره یه ماه عقب نیوفتم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اولین چک بی بی رو روز چندم زدی؟

روز9 زدم روز 11 زدم و امروزم که روز 12 بود زدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
گلم تقویتی چندماه قبل انتقال و چیا خوردسن 

خودم فقط کیوتن خوردم و زینک

بادام هم روزی 30 تا

کلا چیز خاصی نخوردم

اما همون ماه انتقال از اول ماه

زبنک پلاس و ویتامین e و c و dو اسید فولیک و کیوتن

ک اینا رو خود مرکز تجویز کرد

کیوتن رو خودم خوردم

منم لولایینگ بودم عزیزم  بیمارستان نیکان رفتم دکتر مریم اشرفی واقعا عالی بود کارش درست راهنما ...

وای خدا خیرت بده ان شاء الله 

پس بیمارستان های خوب هم میشه رفت 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کیستت چند سانت بود؟ تخلیه سخته همون موقع بگم برام انجام بده؟ بعد بلافاصله بهم دارو میده که دوباره یه ...

عمل برداشت کیست به این سادگیا نیست عزیزم ممکنه تخمدان آسیب ببینه اگه بچه ندارید باید اول تخمک کشی بشی اصلا مال شما اگه ساده باشه نیاز به برداشتش نیست. مال من ۳/۵ هست و نوعشم آندومتریوزه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام نیکاد جان من الان بی بی چکت رو دیدم 😍 مبارک باشه دخترررررررر خیییییللللللی خوشحال شدم ایشال ...

ممنون ویهان جان انشاالله خودتم زودی عکس بی بی مثبت برامون بزاری خوشحالمون کنی گلم 

من کار خاصی نکردم همه چی عادی بود

فقط برام هچینگ جنین انجام دادن جنینام سه روزه بودن

مرسی عزیزم،قربونه تو، انشالله که آزمایش بتات هم عالیه.

انشاالله.....

بچه ها بعد انتقال چجوری نماز میخونید؟من امروز روز۶ انتقالمه هنوز نشسته میخونم کی میتونم سرپا بخونم؟

من قبل مثبت شدن با صندلی و میز نماز می خوندم

اما خوب الان استراحت مطلق شدم تو رخت خواب وضو می گیزم می خونم

بهتره احتیاط کنی و زیاد خم نشی برای رکوع و سجده

مبارهه ایشالا به سلامتی این دوران رو طی کنی واسه منم دعا کن

ایششالا عزیزم قابل باشم حتما انشاالله زودی مثبت بشی گلم برا منم دعا کن آزمایشم مثبت باشه و بتام خوب باشه

سلام عزیزدلم مبارکت باشه الهی که صحیح وسالم بغلش بگیری  براماها دعا کن دست راستت رو سر ما🤲🏻 ...

ممنون گلم ایشششاالله برام دعاکن همه چی خوب پیش بره عزیزم الهی دست خدا روسرتون باشه و براتون بخواد و مثبت بشید انشااله قسمت خودت این حال