2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
سلام زینبی  جون خوبی من میخوام تو سیکل پانکچر قرار بگیرم دکترم بهم استرادیول داده از روز ۲۱ س ...

سلام عزیزم نه ربطی نداره

منم عین شما بود سیکلم، برای کیفیت تخمک هست عزیزم خیلی سیکل خوبیه 😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی عزیزم انشاالله  بارداری خوب وراحتی داشته باشی برای منتظرادعاکن خدادلشون شادکنه گلم

مرسی عزیزم ایشالا قسمت همه منتظرها بشه و شما هم بزودی خبر بیبی چک مثبتت رو میای میدی

و خدایی که در این نزدیکیست

سلام خانما من دیروز رفتم ابن سینا که دیگه دارو بدن برای شروع سیکل آی وی اف 

ولی سونو که کرد کیست داشتم فکر کنم ۴ سانتی بود 

واسه همین فقط ال دی داد بهم 

گفت ماه بعد بیا اگه دفع نشده باشه تخلیه میکنن 

ممکنه دفع نشه؟ به جز ال دی چی بخورم ؟

مگه چی میخوری گلم؟؟؟  لیستش رو بگو ببینم شاید با معده پر بهتر باشه بخوری

ال کارنتین.متفورمین.پردنیوزول.اس دی اف.اسپرین.ویتامین دی.مولتی ویتامین.فولیک اسید.استرادیول

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مگه چی میخوری گلم؟؟؟  لیستش رو بگو ببینم شاید با معده پر بهتر باشه بخوری

عزیزم معدم هم پره نمیذارم با معده خالی وآب هم خیلی میخورم نمیدونم علتش چیه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سارا جون B6 رو هنوز میخوری? چون منم احساس کردم تهوع منم خیلی بهتر از روزهای قبل شده امروز البته بدون ...

آره میخورم یه روز درمیون 

چه جالب منم امروز نخوردم ولی تهوع خیلییی کم شده.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی من فدای دل مهربونت بشم عزیزم منم برات حدیث کسامیخونم نی نی هم سالم و سلامت میادبغلت گل من میبوس ...

لطف میکنی عزیزدلم.الهی بحق دل مهربونت زود مامان بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله گلم عفونت ادراری داری که نوع آنتی بیوتیک مناسب هم مشخص کرده دکتر زنانت با توجه به بارداریت بهت د ...

ممنونم گلم لطف کردی🙏🙏

سلام خانما من دیروز رفتم ابن سینا که دیگه دارو بدن برای شروع سیکل آی وی اف  ولی سونو که کرد کی ...

سلام.بستگی داره نوع کیستتون چی باشه منم ال دی خوردم تغییری نکرد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداروشکر مرکز رویش هم خوبیهاش همینه جنین زیاد تشکیل میشه دوستمم همین شد . شوهرت ضعیف بود گلم 

شوهرم سرعت a پایین بود ک دارو مصرف میکرد

دیگه برای پانکچر نمیدونم خوب شد یا نه

تعدادش حدود 30

مورفولوژی هم یک

مبارک باشه عزیزم

ممنون ایشالا خودتم مثبت بشی بی بی زدی خبرشو بده خوشحالمون کن گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏