2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزان خانما میگم جنینی که قابلیت فریز نداشته باشه ، به درد انتقال هم میخوره؟ من دیروز پانکچر ...

سلام عزیزم گاهی اینجور ممکنه بشه و اگر فریز نشه جنین حتی ممکنه بارداری منجر به تولد نوزاد سالم بده

واکسن زدی هم هیییییییییییچ اشکالی نداره خاطرت جمع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دیروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هر چه زودتر خبر بارداریتو بدی لطفا واسه نی نی منم دعا کن

الهی من فدای دل مهربونت بشم عزیزم منم برات حدیث کسامیخونم نی نی هم سالم و سلامت میادبغلت گل من میبوسمت

بله واقعا بعضیا آقایون دیگه تفکراتشون واقعا آدم رو اذیت میکنه و فکر میکنن درست هم میگن😁 بله خداروش ...

خوب کردی عزیزم خیلی کار درستی کردی

الهی شکر که بهتری، خودم هم با نظر این دکتر دومی موافقم ولی خب چون تخصص ریه ندارم اجازه ندارم بگم چه داروهایی بخور یا استفاده نکن 

فقط اطلاعات عمومی میتونم بدم و مثلا بگم یه دکتر دیگه برو

@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی میشه آزمایشمو ببینی ؟تو نمونه ادرارم گلبول سفیده؟

بله گلم عفونت ادراری داری که نوع آنتی بیوتیک مناسب هم مشخص کرده دکتر زنانت با توجه به بارداریت بهت دوز رو میگه

@زینبی_بابا           سلام عزیزم زایمان سزارین با جفت لولایی ...

منم لولایینگ بودم عزیزم 

بیمارستان نیکان رفتم دکتر مریم اشرفی واقعا عالی بود کارش

درست راهنماییت کرده گلم واسه سلامتی ریسک نکن اصلا

سلام عزیزم. یه سوال  الان من اگر واکسن دز اول و‌دوم‌رو‌بزنم تا چند وقت بعد دز دوم پانکچر نکنم ...

پانکچر کن بره خواهرم😅😅😅😅

نهایت یک هفته یا ده روز  قبلش بزن که اگه قراره تب کنی اذیت نشی از این جهت میگم

اما با دکترت هم مشورت کن

اگر سینوفارم میزنی هم که نگران نباش 99 درصد تب نمیکنن، استرازنکا فیل افکنه😂😂😂

مرسی عزیزم . فقط یه سوال دیگه بهم‌ پردنیزولون ۵ داده دکتر نوشته خر ص۲ ساعت بخورم از دیروز شروع کردم ...

عزیزم متوجه نشدم؟ هر دو ساعت؟؟!!! 

کلا تو سیکل پانکچر مود آدم خییییلی عوض میشه و آدم خیلی حساس میشه

عزیزم رفتم سونوگرافی و قلبش رو هم شنیدم و دیدم خداروشکر سنش هم دقیقا ۸ هفته بود، ماما بهم گفت فعالیت ...

بسلامتی عزیزم انشاالله  بارداری خوب وراحتی داشته باشی برای منتظرادعاکن خدادلشون شادکنه گلم

برای خون رسانی هست گلم سیلدنافیل هست

بله درسته همین اسمش ممنون زینبی جون که وقت میذاری برامون.بعدعزیزم من داروهای انتقال میخورم معدم بدجور اذیته همش اسیدمعده دارم نمیدونم چکارکنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مرسی عزیزم  الان گلودرد و سرفه اذیتم میکنه

ان شاء الله زودتر خوب میشی گلم

فقط یادت نره یک روز درمیون برو دکتر برای چک علائم 

دیگه خیالت راحت باشه. راستی کم تحرکی خوب نیست اصلا ولی ولی اینکه مثلا ورزش کنی هم الان توصیه نمیشه، فقط یک بند نخواب