2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ن ایشالله برای تو صددرصد بالا رفته من بعد ۳ بار از ۷ شده بود ۷۰  ب نظرم بار دوم لنفوسیت برو از ...

ای ول چقد خوب. خداروشکر. اتفاقا گفتم ب دکترگف نه هزینه اضافه اس. حتما س جلسه رو بیا بعد آز بده.

چیکار کنم بگم کی بنویسه آزمایشش برام؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=207578906]تا تزریق بعدی جای اینا خوب میشه و میره یا همین جوری میمونه؟ ببخشید تو رو خدا زیاد س ...

قربونت برم عزیزم. الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده.

برا منم بشدت قرمز و متورمه و خییییلی میخاره. سعی می کنم نخارونم اصلا.

اره موقع تزریق خیلی میسوخت ولی شکر خدا همون جا تموم شد زیاد طول نکشید.

تو جهاد انجام دادم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه میشه داروهاتونوبگیرید وباخودتون بیارید.ایران داروها بعضیاش سخت گیرمیاد ولی اونقدر هم اوضاع بدنیس ...

مسئله همینه که داروخونه های اینجا هیچ دارویی رو بدون نسخه دکتر نمیدند. دکتر هم وقتی نسخه میده که توی سیکل وارد شده باشم و همه رو هم با هم نمیده، مرحله به مرحله میده🤦‍♀️🤦‍♀️

گفتم که به نظرم سیستم مسخره ایی دارند. من هنوز به سیستم اینها عادت نکردم و همیشه سر همسرم غر میزنم در این مورد 

اين چه فكريه دختر انشالله سر موقع به دنيا ميان. پرولوتون از شياف خيلي قوي تر هستشا براي جلوگيري از ز ...

از امروز پرولوتون میزنم 

هر بیمارستانی برم قبول میکنن واسم انجام بدن؟؟؟ میترسم بگن معاینه داخلی 

مامان گلا ی سوال 

من هفته ۱۱ دل درد پریودی دارم روزی چندبارم واژنم تیر میکشه 

طبیعیه،؟نگرانم 

دلدردم داعم نیست میگیره ول میکنه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
دوستانی که مام میرن درسته میگن مام فقط جنین ۵روزه انتقال میده یا نه سه وچها روزم انتقال میدن

برا منک ۵روزه بود 

فک کنم بستگی ب خود جنینت داره ک تا چ مرحله رشد کنه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام خانما، یکشنبه یکی از خانما قرار بود آز بده هرچی گشتم پیدا نکردم آی دیشو  کسی میدونه نتیجه ...

سلام عزیزم من بودم دیروز آزمایش دادم منفی بود. داروهامو قطع کردم. شما چی آزمایش دادی؟ 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰

سلام خانما کسی میدونه برای درمان تنگی دهانه رحم باید چیکار کنم؟ عمل داره؟ من موقع انتقال و آی یو آی خیلی اذیت شدم دکتر دهانه رحمم رو پیدا نمیکرد و سخت باز شد

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
سلام عزیزم من بودم دیروز آزمایش دادم منفی بود. داروهامو قطع کردم. شما چی آزمایش دادی؟ 

ای بابا ایشالا دفعه اخرتون باشه که منفی میشه عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله خیره

من مثبت شدم امروز تکرار بتام رو دادم ساعت ۷ جوابو میدن