2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046162 بازدید | 684501 پست
دردام بیشتر شب یا موقع دراز کشیدنه  منظمه پرولوتون اگه بزنم گف باید شیافتو قطع کنی میترسم قطع ...

اين چه فكريه دختر انشالله سر موقع به دنيا ميان. پرولوتون از شياف خيلي قوي تر هستشا براي جلوگيري از زايمان زودرسه. بنظرم برو بيمارستان يه ان اس تي بده دليل انقباضت مشخص ميشه اينجوري. 

خداياشكرت....❤️ 
سلام چیکا جان. شما واکسن میزنی؟

سلام ستاره جون نميدوني تو چه دو راهي عجيبي گير كردم از سه چهارتا پزشك پرسيدم ميگن بزن هيچ عوارضي نداره اما دلم راضي نميشه ميترسم 😞😞

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

المان کلا سیستم درمانیش مسخره است. هم از نظر هزینه و هم سیستم. یه مثال ساده، من دکتر مرکز باروری که ...

اگه میشه داروهاتونوبگیرید وباخودتون بیارید.ایران داروها بعضیاش سخت گیرمیاد ولی اونقدر هم اوضاع بدنیستا.

یا رب العالمین
عه واقعا؟ چه خوب. خیلی ممنونم ازت عزیزم. خیالم خییییلی راحت شد. همش نگران بودم که شاید عفونت کرده چی ...

ن ایشالله برای تو صددرصد بالا رفته من بعد ۳ بار از ۷ شده بود ۷۰ 

ب نظرم بار دوم لنفوسیت برو ازمایش بده اگ بالای ۳۰ بود دیگه نوبت بعدی لنفوسیت رو انجام نده بالاخره هزینه اضافست دیگه

[QUOTE=207578906]تا تزریق بعدی جای اینا خوب میشه و میره یا همین جوری میمونه؟ ببخشید تو رو خدا زیاد سوال میپرسم. هیچ 

ن عزیز دلم خواهش میکنم 

رو پریودم ن اثری نداشت یا اگرم داشته دقت نداده بودم 

من خیلی شدید میخواروندم کلا کل دستم ی حساسیتای بزرگ زده بودش ک فک کنم بعد ۷ روز اینا رفت ولی در کل واسه من جاش میموند تازگیا کاملا محو شده

موقع تزریق درد داشتی اذیت شدی

کجا انجام دادی

سلام ستاره جون نميدوني تو چه دو راهي عجيبي گير كردم از سه چهارتا پزشك پرسيدم ميگن بزن هيچ عوارضي ندا ...

من پنجشنبه زدم دکتر تهرانم مخالف بود اما دکتر رشت که ای وی اف کردم گفت حتما بزن گفت به عنوان یه دکتر ازت خواهش میکنم بزنی چون شرایطمو میدونست با چه سختی از تهران میرفتم شمال و با چه دردسری دوتا تخمک فقط داشتم منم سپردم به خدا و زدم و دیگه پناه بر خودش

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام خانوما  من الان ۶ تا از ال دی ام مونده تا پریود شم و برم برای انتقال جنین  حالا فرد ...

عزیزم من واکسنمو تو ۲۲ هفته زدم اصلا موقع انتقال و سه ماه اول نباید واکسن بزنی بازم از دکترت بپرس یا باید ۲ هفته قبل انتقال بزنی یا دیگه انشالله هفته ۱۲ به بعد بارداری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏