2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046166 بازدید | 684501 پست
بستگی ب نظر دکترت داره نهایت دوز دوم رو نمیزنی دوباره از اول اون ماهی ک برات خوبه دوز اول رو تکرار ...

قبلش چندتا از دوستام میگفتن جنینی که قابلیت فریز نداره اصلا برات انتقال نمیدن

منم با خیال راحت رفتم واکسنمو زدم

الان زنگ زدم مطب گفتم آمپول پرژسترون برا چیه ، گفت واسه قبل انتقاله ، گفتمش من میخوام فریز کنم

گفتش ممکنه قابلیت فریز نداشته باشه بخوان انتقال بدن ، آمپولاتو حتما بزن

من خو پردنیوزون هم داشتم ، اونم نخوردم، به دکترم گفتم میخوام فریز کنم گفت نخور ، اصلا اون موقع این چیزا بم نگفت که ممکنه قابلیت فریز نباشه واست انتقال بدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلش چندتا از دوستام میگفتن جنینی که قابلیت فریز نداره اصلا برات انتقال نمیدن منم با خیال راحت رفتم ...

اون تک دوز تا یک حدی ایمنی ایجاد میکنه ولی کم

اگر برات فرش انتقال دادن دوز دوم رو با نظر دکتر بزن یا نزن

اصلا مسئله ای نیست اینکه

فکر کن نزدی

ولی برای مصرف قرصت امروز حتما تماس بگیر با دکترت و بگو شرایط رو بهت میگه چیکار کنی

شاید لازم باشه از امروز مصرف کنی

امیدوارم همه جنینات قوی و عالی باشن و همه فریز بشن

نگران نباش انقباض داري بايد بهت قرص ايزوكسوپرين ميداد چطور نداده؟ من روزي سه تا ميخورم. نه پرولوتون ...

دردام بیشتر شب یا موقع دراز کشیدنه  منظمه

پرولوتون اگه بزنم گف باید شیافتو قطع کنی میترسم قطع کنم اتفاقی بیفته😣هفته ایی ی بار امپول برام نوشته

خدایی نکرده نی نیام اگه بدنیا بیان🥺 زندهدمیمنونن واسم؟🥺 

نه رایگان نیست. بیمه ما تا قبل ۴۰ سالگی فقط ۵۰ درصد هزینه های باروری با (IUI, ivf, ...) رو میده و ب ...

وای چه بد اینجا کلا درمان رایگانه 

آی وی افم برا بچه اول که کلا رایگانه تا هر چند بار ولی من که بچه دوممه تا سه تا پانکچر رایگانه به انتقال کاری ندارن 

مثلا من الان ی بار پانکچر شدم ۶تا جنبن داشتم تا ۶ بار برام انتقال میدن و اگه نشه میرم پانکچر دوم 

ولی بعد از سه تا پانکچر باید ۵۰درصد بدیم که عملا کسی نمیره دیگه اگه بخواد بگیره تو سه تا پانکچر حدودا ۱۴/۱۵تا جنین میشه اگه نگیره دیگه نمیگیره

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

دوستانی که میکرو انجام دادین و گرفته و راضی بودین میشه لطفا بیاید بگید کدوم دکتر بهتره؟ من میخوام میکرو انجام بدم و واقعا سر در گم شدم. 

کسی دکتر ایازی و اسرافیلی رو می شناسه؟ کار کدومشون بهتره؟

عزیزم منم حداقل 7-8 مونده ال دیام تموم بشه به لک بینی میفتادم.....  برا من به همراه تعداد باقی ...

چه جالب. ممنونم جواب دادین. اون دفعه گفتم ب دکتر گف آسپرین رو یک روز در میان بخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستي عزيزم شما نزديك انتقال داروهاي ايمنيتو اصلا قطع نكردي درسته؟ دكتر زرناني هم به من گفته قطع نكن ...

اره عزیزم اصلا قطع نکردم 

دو روز قبل از انتقال هم سرم ای وی ای جی زدم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دردام بیشتر شب یا موقع دراز کشیدنه  منظمه پرولوتون اگه بزنم گف باید شیافتو قطع کنی میترسم قطع ...

جاری خواهرم رحمش کوچیکه

چهار تا بچه داره همه رو 6 ماهگی ب دنیا آورده

الانم همه بزرگ شدن ماشاء الله

باهوش و قوی

چطور این نگرانی اومد سراغت آخه

امیدوارم دقیقا سر موقع مناسبشون ب دنیا بیان ولی الانم کاملن

سلام. دوستایی که لنفوسیت تراپی کردین، جای تزریق برا شمام خارش داشت؟ چی کار میشه کرد براش. من شنبه پر ...

بله عزیز دلم واسه منم خیلی شدید بود گفتم ب مرکز گفتن ک خدارو شکر ب بدنت ساخته و داره جواب میده گفتن ک بهتره تحمل کنی و دارویی مصرف نکنی چون میزان موفقییتش کم میشه ایشالله برای توهم داره برات میسازه