2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
آها خدارو شکر که جواب گرفتی عزیزم خداهیچکسو تواین راه نذاره خیلی عذاب آوره😔

ان شاالله شما هم جواب میگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چون دولا راست شدن ضرر داره بعد انتقال یه هفته نخوندم خدا خودشم شاهده تمام روزهایی که با استرس ...

عزیزم من نشسته نماز میخونم زیادم دولا نمیشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دو ماه قبل انتقال هیسترو کردم  پردنیزلون 5 روزی یکی  هیدروکسی روزی دوتا هر دوازده ساعت&n ...

راستي عزيزم شما نزديك انتقال داروهاي ايمنيتو اصلا قطع نكردي درسته؟ دكتر زرناني هم به من گفته قطع نكنم نميدونم درسته يا نه. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزیزان خانما میگم جنینی که قابلیت فریز نداشته باشه ، به درد انتقال هم میخوره؟ من دیروز پانکچر ...

سلام

خیلیا بودن که با جنین فرش باردار شدند

الکی که انتقال نمیدن عزیزم

نگران ترشحاتت نباش دکتر خودش بهتر میدونه شرایطت چیه

ترشحات خونی بعد پانکچر تا سه روز کاملا طبیعیه و خیلی ربطی ب شرایط رحم برای پذیرفتن جنین نداره

بالاخره اینم یک شانسه بهتر از این که اون جنینای ضعیف رو از دست بدی چون اونا تو فریز دووم نمیارن

واکسن سینوفارم زدی؟

اونجا اگه دكتر را نشناسيد واقعا اتلاف وقت هست البته همه جا همينه دكتر خيلس مهمه

سلام عزيزم شما قبل انتقال آنتي بيوتيك مصرف كرديد؟ داكسي سايكلين استفاده كرديد يا آزيترومايسين؟ ممكن بگيد چند روز قبل استفاده كرديد؟ 

اصلا تااحالا اژ این دردا نداشتم دیشب از درد بیدار شدم شکمم سفتتت میشد  ودرد میکرد نینی ا  ...

نگران نباش انقباض داري بايد بهت قرص ايزوكسوپرين ميداد چطور نداده؟ من روزي سه تا ميخورم. نه پرولوتون نميزنم. امپول ريه هم براي ني نياست كه اگر خدايي نكرده زودتر به دنيا اومدن ريه هاشون كامل باشه. بنظرم پرولوتونو بزن ريسك نكن.دردات منظمه؟ يعني مثلا هر ١٠ دقيقه يكباره؟ يا منظم نيست؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزان خانما میگم جنینی که قابلیت فریز نداشته باشه ، به درد انتقال هم میخوره؟ من دیروز پانکچر ...

سلام مگه چندتا جنین برات تشکیل شده؟

بله میشه انتقال داد و مثبت هم شد اصلا نگران نباش. اگه لک بینی و خونریزی داری مطمئن باش انتقال نمیدن شایدم تا روز انتقال خوب شدی من خودم بعد پانکچرم لکه بینی داشتم ولی یه روز قبل انتقال خوب شدم و برام انتقال داد. 

واکسن هم‌ دکتر من گفت هر کدوم رو بزنم مشکلی نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چرا گفتن ،فردا روز سوم پریوده و میرم ابن سینا ویزیت شم نمیدونم چرا هوووول دارم زود انتقال بدن  ...

تو این راه عجله نداشته باشی بهتره

یک دکتر عالی انتخاب کن و کامل بهش اعتماد کن

مهم یکی دو ماه این ور و اون ور نیست مهم بارداری سالمه ک ان شاء الله برات اتفاق بیفته

سلام خیلیا بودن که با جنین فرش باردار شدند الکی که انتقال نمیدن عزیزم نگران ترشحاتت نباش دکتر خود ...

آره ، حالا اگه انتقال بدن که دوز دوم میافته تو بارداریم ، میگن تو سه ماه اول بارداری خطرناکه واکسن بزنم

خدایا چه اشتباهی کردم دیشب پاشدم رفتم واکسن زدم

گفتم زودتر دوتا دوز رو بزنم که برم واسه انتقال

سلام مگه چندتا جنین برات تشکیل شده؟ بله میشه انتقال داد و مثبت هم شد اصلا نگران نباش. اگه لک بینی و ...

سارا جون دكتر بهم گفت واكسن بزنم يادم رفت بپرسم پردنيزولون ميخورم ميتونم بزنم يا نه 

شما ازش نپرسيدي؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام مگه چندتا جنین برات تشکیل شده؟ بله میشه انتقال داد و مثبت هم شد اصلا نگران نباش. اگه لک بینی و ...

تازه دیروز پانکچر شدم ، فردا میگن چندتا جنین دارم

من از دیروز ترشحم همش خونیه

وای خیلی استرس گرفتم😭

آره ، حالا اگه انتقال بدن که دوز دوم میافته تو بارداریم ، میگن تو سه ماه اول بارداری خطرناکه واکسن ب ...

بستگی ب نظر دکترت داره

نهایت دوز دوم رو نمیزنی دوباره از اول اون ماهی ک برات خوبه دوز اول رو تکرار می کنن

البته خیلی از دکترا تشخیصشون اینه ک واکسن سینوفارم رو تو هر مرحله ای هستی اشکال نداره بزنی

هنوز ک اصلا معلوم نیست انتقال فرش داشته باشی

ممکنه همه فریز بشن 

ب نظرم انقد نگرانی برای چیزی ک اتفاق نیفتاده و یک فرضیه ست و کلی هم راه حل داره زیاده

نه راستش پیش دکتر پهلوان رفتم که پریتانالوژیسته، گفت چون بچه  های قبلیم رو که داده بودم برا cgh ...

ممكن درخواست دوستي منو قبول كنيد🌺🙏

سارا جون دكتر بهم گفت واكسن بزنم يادم رفت بپرسم پردنيزولون ميخورم ميتونم بزنم يا نه  شما ازش ن ...

عزیزم من پرسیدم گفت اصلا اشکال نداره بزنم و پردنیزولون هم ادامه بدم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤