2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
گفت هماتوم افتاده پشت ساک بارداری 30 درصد ساک کنده شده از رحم فکر کنم یعنی فاصله گرفته و دیگه ب رح ...

نمیشه هماتوم رو بردارن؟ خطری نداره برا جنین؟ ان شالله که با این سختی باردار شدی خدا خودش بچه رو برات حفظ کنه عزیزم 

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم نسخه بعلاوه آزمایشهایی که نشون بدن مشکل داری کفایت کنه.....  فکر کنم فقط بهتره وقت ادا ...

ممنونم عزیزم 

فعلا که جایی نداشت...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نمیشه هماتوم رو بردارن؟ خطری نداره برا جنین؟ ان شالله که با این سختی باردار شدی خدا خودش بچه رو ...

مرسی عزیزدلم

فقط پروژسترونم رو اضافه گرد و آسپرین رو قطع کرد و گفت شاید جذب بشه یا دفع بشه

حتی خود ماما ی لحظه ب اون یکی گفت یعنی سقط؟ اون یکی گفت انشاء الله نه

توکل ب خدا

خدا بخواد میمونه نخوادم کاری نمیشه کرد

برایه منم لامصب سری پیش یک ماه طول کشید تا کبودی ا کامل رفتن الان هر روز دوتا میزنم جای سالم نمونده ...

اره میشه زد من امروز زدم فعلا به شکمم نمیخوام بزنم تا یکم کبودیاش کم بشه

مرسی عزیزدلم فقط پروژسترونم رو اضافه گرد و آسپرین رو قطع کرد و گفت شاید جذب بشه یا دفع بشه حتی خود ...

اره دقیقا خدا باید بخواد من سر دخترم هماتومم نداشتم ولی از هفته هفت تا ماه پنجم مدام لکه بینی داشتم گاهی به خونریزی می افتادم هر هفته سونو بودم یادمه تو هفته ۸دکتر گفت احتمالا سقط میشه ولی خدا خواست و موند

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
منم خیلی امیدوار بودم توهم مثل من از اولین روزت استرس داشتی من انتقال بعدیم نمیام تو گروه. وقتی میبی ...

منم خییلی استرسی هستم. تصمیم گرفتم انتقال ک دادم کلا نت رو خاموش کنم. البته اگه بتونم بمونم رو تصمیمم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گفت هماتوم افتاده پشت ساک بارداری 30 درصد ساک کنده شده از رحم فکر کنم یعنی فاصله گرفته و دیگه ب رح ...

اهان. اووف. خیالم راحت شد. من تصور بدی تو ذهنم بود از پیام اولت.

نگران نباش عزیزم. ان شاالله دفعه بعدی که رفتی سونو میبینی همه چی عااالیه. ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام شرمنده وسط صحبتتون سوال میپرسم  هربار انتقال جنین چقد طول میکشه؟ من تازه اول راهم تازه ن ...

بعد از تخمک کشی اگه هایپر بشی باید ۳ پریود بگدره بعد از هر انتقال جنین هم بهتره ۳ ماه فاصله گذاشته بشه. سیکل انتقال ۴۵ روزه که لانگ میگن و ۱۵ روزه که کوتاه داریم

خدایا شکرت
اهان. اووف. خیالم راحت شد. من تصور بدی تو ذهنم بود از پیام اولت. نگران نباش عزیزم. ان شاالله دفعه ب ...

دعام کن عزیزدل

ماما و دکتر سونو واکنششون خیلی ترسناک بود

توکل ب خداست

منفی شد انقدددر زار زدم مامانم انقد گریه کرد پشت تلفن

عزیزم ناراحت شدم ولی غصه نخور این منفی شدن می‌ارزه به اینکه مثبت بشی ودلت خوش بشه بعد خدایی نکرده بخوره توذوقت .خداروشکرکه جنین داری فعلا به خودت استراحت بده بعد دوباره شروع کن گلم