2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بله عزیزم متخصص عفونی بود ولی فکر کنم دکتر خوبی نبود اخه برای کرونا فکر نکنم این داروها رو بدن درسته ...

البته داشتن اپلیکیشن خاص اذن همسر نمیخواد، هر کسی میتونه داشته باشه 

در مورد داروها اگر متخصص عفونی داده مصرف کن، من شرایط شما رو ندیدم و متخصص عفونی هم نیستم، یه کم از اون آمپول هیدروکورتیزون خوشم نیومد تجویز کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا به علائم توجه نکن انشالله که مثبتی گلم من چد روز کلی علائم داشتم ولی منفی شدم پس به ...

چی بگم فکر و خیال آدمو ول نمیکنه پناه برخدا تا ببینم خدا چی میخواد واقعا متاسفم نارحت شدم انشاالله به زودی مامان میشی خدابزرگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خانوما🌹🌹🌹🌹 میشه هر کی پیامم خوند جوابم بده من 27سالمه شوهرم33 شوهرم مشکل آزواسپرم داره و ...

عزیزم اگه میخوای با ابن مرد زندگی کنی پای یه بچه رو وسط نکش که بخواد بدبخت شه و پس فردا جامعه تو سرش بزنه با پدر معتادش

بشین درستو بخون و خودتو سرگرم کن

اگه بچه میخوای یه فکر اساسی برا زندگیت بکن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
احتمالا برندش تغییر کرده یا کیفیت سر سوزن پایین اومده برای ران هم تو اینترنت بزن گلم میاره عکسش رو، ...

عزیزم شمااشتباه میکنی فقط به شکم‌میزنی هپارین روهر۶ روزیه بازمیتونی به اون محل تزریق کنی محل تزریق هم بازوها وشکم وران هست به این صورت بزنی روزاول بازوی راست روز دوم بازوی چپ روزسوم دورناف سمت راست روزچهارم سمت چپ روزپنجم ران راست وروزششم ران چپ بعدروزهفتم مجدد ازبازوشروع کن دیگه دردوکبودی نخواهی داش

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
سلام شرمنده وسط صحبتتون سوال میپرسم  هربار انتقال جنین چقد طول میکشه؟ من تازه اول راهم تازه ن ...

به ماگفتن اگه مشکلی نباشه سیکل ای وی اف کلا۴۵ روزه است

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
چی بگم فکر و خیال آدمو ول نمیکنه پناه برخدا تا ببینم خدا چی میخواد واقعا متاسفم نارحت شدم انشاالله ب ...

من که جنینم بلاسته هم هیچ علایمی ندارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم خوشحالم تونستم خیالت رو راحت کنم حالا بد اخلاقه، بهش اعتماد داری؟ اگه اعتماد داری که هیچی اگر ...

اره مهربونم.....دكترم كتابي هست تعريفش زياده ولي خيلي انرژي منقي وارد ميكنه  چون سابقه دارم كه  رحمم دير به ضخامت مناسب ميرسه ميگه برو رحم كرايه كن ....ميگم خداقل ي بار امتحان كن ميكه بيخوديه  ....ولي چون نصف پول رو به واسطه دادم عوض كردن دكتر مشكل هست.....باز سعي ميكنم عوضش كنم......عزيزم من تيروييدم ٣.٧٥ بود كه دكتر غدد روزي ي ليترو كسين بهم داده الان دوهفته است دارم ميخورم ...به نظرت دوباره كي برم براي ازمايش كه ببينم چقدر شده ...چون خودش چيزي نگفت

سلام عزیزم، والا به نظرم هیچ کس نمیتونه در این زمینه نظر بده، مگر اینکه از مشاور بتونی کمک بگیری ، ا ...

بقیه اخلاقاش معمولیه

مثلا دست و دل بازه 

بم محبت میکنه

خونوادش اصلا دخالتی ندارن

وضع مالیشم ی گارگاه داره ک داده اجاره و ی تیکه زمین

با خونوادم خوبه 

ولی مشکلم همین اعتیادشه ک خیلی عذابم میده

عزیزم هپارین رو دکترم گفت میشه روی ران زد منظورش کجای ران میشه؟ برای منم کلا شکمم کبود من دو سال پیش ...

برایه منم لامصب سری پیش یک ماه طول کشید تا کبودی ا کامل رفتن الان هر روز دوتا میزنم جای سالم نمونده روشکمم به من گفت تو بازوم میتونی بزنی ولی بازوم لباس راحتی میپوشم معلومه برایه اطرافیان سوال میشه موندم چه کار کنم مطمینی گفت رو رانم میشه زد

البته داشتن اپلیکیشن خاص اذن همسر نمیخواد، هر کسی میتونه داشته باشه  در مورد داروها اگر متخصص ...

مرسی عزیزم بله میدونم اجازه همسر نمیخاد ولی خب من وصل کنم بفهمه دعوا و بحث پیش میاد 

چون یکدفعه بدون اجازه از این کارا کردم که خیلی دعوا شد آخرم پاک کردم 

بله متخصص عفونی بود ولی خب خیلی خلوت بود که جای تعجب داشت چون الان همه ی متخصص های عفونی سرشون خیلی شلوغه و وقت نمیدن

در مورد آمپول هیدروکورتیزون هم منم راستش خوشم نیومد  و نمیخام بزنم کار درستی میکنم؟

بعد اینکه تا اونجایی که میدونم برای کرونا ضد ویروس و ضد التهاب و ضد لخته شدن خون باید تجویز بشه که برای من فقط ضد التهاب تجویز کرده و مسکن و یه شربت ضد سرفه 

عزیزم اگه میخوای با ابن مرد زندگی کنی پای یه بچه رو وسط نکش که بخواد بدبخت شه و پس فردا جامعه تو سرش ...

خودمم فکر همین میکنم فردا بچم سر کوفت بشنوه

و بچمم براش عادی بشه

از ی ورم پدر مادرم آرزو دارن من بچه دار شم 

چی بگم فکر و خیال آدمو ول نمیکنه پناه برخدا تا ببینم خدا چی میخواد واقعا متاسفم نارحت شدم انشاالله ب ...

فداتشم عزیزم.انشالله ههمون نتیجه بگیریم هر چه زودتر

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩