2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام دوستان صبی ساعت 6 زیر دلم حدود ۲۰ دقیقه درد میکرد که بعد خوب شد اما از ظهر بعد شکمم ورم کرده وی ...

روز دهم انتقالم هس

دوستان شما هم همینطور بودید

من نه میتونم بشینم فشار ب شکمم میاد میخواببم شکمم حالت کش پیدا میکنه سردرد میشم راه میرم بهترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قند دوساعته بعد از خوردن 75 گلوکز: 140 بود. بنظرت زیاده؟

نبابا فكر نميكنم زياد باشه اونقدري كه نگران كننده باشه فكر كنم بايد زير ١٥٠ باشه بازم دقيق نميدونم قند ناشتات چند بود؟ فكر كنم اين دوتا كنار هم مهم باشه. نگران نباش اگرم باشه رژيم غذايي داره ولي مطمئنم بالا نيست

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزدلم ان شاالله تو هم نینی قشنگتو صحیح و سالم بغل کنی 😘😘

تيكرتو قربووووون😍😍😍😍😍الهي فداش بشم انگار همين چندروز پيش بود كه براي ان تيش نگران بودي و داغون قربون خدا برم الهيييي بسلامتي بغلش كني بزرگش كني خوشبختيشو ببيني😍😍😍😍دعا كن روزاي منم زود بگذره و به موقع و صحيح و سالم بغلشون كنم عزيزدلم❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
عذر میخام میپرسم  آمپول بهتره یا شیاف؟!

من خودم روزی دوتا امپول داشتم و یدونه شیاف وقتی امپول میزدم خیلی خیالم راحتتر میشد چون جذبش سریعتر و بهتره شیاف کامل جذب نمیشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون گلم انتقال اولم بود سه تا جنین دارم  چیکار کنم بنظرتون اخرین شانسمه این جنینا دیگه هزینه ...

آره واقعا سخته هزینه ها هم زیاده

من دفعه آخر آزمایش ایمنی انعقادی رو دادم که معلوم شد مشکل دارم و انوکسا و پردنیزولون بهم داد این دفعه برعکس دفعه های پیش هیچ کاری نکردم فقط وزنم بالا بود کم کردم

فقط خدا باید بخواد.ان شاالله واسه شما هم می خواد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نا امیدم عزیزم چون خیلی درد دارم در طول روز... 

عزیزم اتفاقا امیدوار باش چون دردای تو ممکنه واسه لانه گزینی باشه

من که اصلا علائم و هیچ گونه دردی ندارم باید نگران و نا امید باشم

دیگ دارم دیوونه میشم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
دوتا شیاف 400 داشتمکاش امپول میدادبهم

عزیزم فکر نکنم ربط داشته باشه من روزی یدونه شیاف داشتم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من مام رفتم تحقیق کردم و رفتم  هزینه هاش ی خورده بالا هست اما خلوتو خوبه رسیدگیشونم خوبه

عزمزمه من هم میخوام مام از اول شروع کنم، چون از شهرستان میام، خلوته واقعا؟ میخوام با دکتر علیرضایی شروع کنم تعریفشو زیاد شنیدم