2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046612 بازدید | 684532 پست
سلام تمنا جونم شما بی بی چک نمیزنی؟ کاش بزنی و انشالله مثبت شه تا منی هم‌که مثل شپا بی علائمم از اس ...

سلام عزیز دلم..راستش هر بار منفی شدم و بی بی زدم  و منفی شدم...تا روز آزمایش کلی استرس گرفتم و اذیت شدم..ایندفه گفتم بی بی نمیزنم و یه دفه میرم آزمایش..روز چندی عزیزم ؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم آخر شهریور هستن اویل مهر هم هستن هنوز سایت باز نشده

چقدر عالی😍 مرسی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
طبیعیه اثر داروهاس انشاالله مثبتی من از روز اول حتی قبل انتقال درد پریودی و کمر. بزرگ شدن سینه دارم. ...

سلام چطو ری عزیزم

ایشاالله همینجوری ک میگی باشه 🤲

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنون خدا آقا پارساتو حفظ کنه 😘باشه بهش میگم ایمنی انعقادی دادم  مشکلی نبوده انگاری

قربونت برم عزیزم ببل از این انتقال خیلی خودتو تقویت کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قربونت برم..بسپار ب خدااا..مطمئن باش خدا بهترین هاش رو برات کنار گذاشته 🤗🤗❤❤انشالله ک دلت شااد بشه ...

مرسی عزیزم

عذر میخام میپرسم مشکلتون چی بود؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیز دلم..راستش هر بار منفی شدم و بی بی زدم  و منفی شدم...تا روز آزمایش کلی استرس گرفتم و ...

انشالله ایندفعه مثبتی

چندتا جنین انتقال دادی ؟

من روز ششم دوتا جنین سه روزه انتقال دادن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
انشالله ایندفعه مثبتی چندتا جنین انتقال دادی ؟ من روز ششم دوتا جنین سه روزه انتقال دادن

قربونت برم مهربونم الهی آمین 🤗

جیگرشون برم من😍😍الهی هر دوشون چسبیدن ب دل مامان مهربونشون ❤❤

منم دوتا سه روزه..شنبه باید برم آزمایش..روز ۱۱انتقالم

راستش من یادم رفت بپرسم از دکترم🙆🙆اینجا پرسیدم گفتن بچه هااا تا روز آزمایش خوردن..منم ادامه دادم.. ...

نه عزیزم خیلیا تا روز ازمایش خوردن روی خود قوطی هم فک می کنم نوشته تا زمان مثبت شدن تست باید ادامه بدیم انشالله بارداری عزیزم 💜

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نه عزیزم خیلیا تا روز ازمایش خوردن روی خود قوطی هم فک می کنم نوشته تا زمان مثبت شدن تست باید ادامه ب ...

مرسی عزیز دلم..خیالم راحت شد 🤗خدا فرشته تو برات نگه داره❤

امیدوارم...این آخرین جنین هاا بمونن با مامانشون😇😊

قربونت برم مهربونم الهی آمین 🤗 جیگرشون برم من😍😍الهی هر دوشون چسبیدن ب دل مامان مهربونشون ❤❤ منم ...

ممنونم عزیزم

مرسی خاله جونیشون

انشالله جفتمون مامان شدیم ایندفعه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩