2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046751 بازدید | 684544 پست
سلام من دوتا جنین بلاست انتقال دادم دکتر ایمنی بهم قرص ملاتونین خواب آور داده میخواستم ببینم بعد انت ...

منم این قرص رو داشتم دکتر گفته بود تا مثبت شدن ازمایشم بخورم وقتی جواب مثبت شد قطع کنم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این قرص رو داشتم دکتر گفته بود تا مثبت شدن ازمایشم بخورم وقتی جواب مثبت شد قطع کنم 

رز قرمز جون شما دکترت انصاری پوره راضی بودی ازش ؟ قشنگ میشه مشکل از چیه ؟ خوب حرف میزنه دکتر من اصن خوب حرف نمیزنه نمیگه چی ب چیه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
رز قرمز جون شما دکترت انصاری پوره راضی بودی ازش ؟ قشنگ میشه مشکل از چیه ؟ خوب حرف میزنه دکتر من اصن ...

سلام عزیز دلم بله دکترم انصاری پور بود من ازش خیلی راضی بودم کلا مدل دکتر انصاری پور اینجوریه ولی من خودم قبل ویزیتم سوالم رو تو ذهنم اماده میکردم هر سوالی که می پرسیدم با حوصله جواب میداد خودت هرسوالی داری ازش بپرس بهت جواب میده چون سرش شلوغه دستیاراش سعی میکنن سریع کار مریض رو راه بندازن بره ولی خود دکتر خیلی خوبه من عاشقشم انرژی مثبته من خیلی استرس داشتم بهش می گفتم باهام صحبت میکرد دلداری میداد 

سلام عزیز دلم بله دکترم انصاری پور بود من ازش خیلی راضی بودم کلا مدل دکتر انصاری پور اینجوریه ولی من ...

من دکترم تو ابن سینا ظفردوسته الان میخام بیام با انصاری پور .

میخام یکی باشه کامل بهم بگه چه خبره . ظفر دوست سونو میکنه اصن‌نمیگه خوبه بده کم زیاده  اعصاب آدمو خورد میکنه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من دکترم تو ابن سینا ظفردوسته الان میخام بیام با انصاری پور . میخام یکی باشه کامل بهم بگه چه خبره . ...

عزیزم پیشنهاد میکنم آزمایش‌های ایمنی و انعقادی هیسترو خراش رو حتماانجام بدی من توی آمار میبینم اکثرا اونایی پرد خوردن سرم زدن و هیسترو خراش انجام دادن مثبت شدن و ازهمه مهم‌ترین نداشتن استرس انشالله وفق باشی عزیزم

من دکترم تو ابن سینا ظفردوسته الان میخام بیام با انصاری پور . میخام یکی باشه کامل بهم بگه چه خبره . ...

دکتر ظفر دوست هم شنیدم دکتر خوبیه ولی خوب ببین دکتر انصاری پورم همین جوریه تقریبا خوب من خودم ازش سوال میپرسیدم اونم‌کامل جواب میداد ولی خوب اگه خود مریض حرف نزنه هیچی نمیگه به نظرم خودت در مورد مشکلت بپرس حتما جواب میده 

سلام عزیزم خوبی؟؟میگم شما کپسول فرتیل سی ام هم داشتید ؟؟اگر آره تا کی ادامه دادین؟؟

سلام عزیزم ممنون بله داشتم تا روز انتقال خوردم بعد انتقال دیگه نخوردم 

سلام عزیزم ممنون بله داشتم تا روز انتقال خوردم بعد انتقال دیگه نخوردم 

راستش من یادم رفت بپرسم از دکترم🙆🙆اینجا پرسیدم گفتن بچه هااا تا روز آزمایش خوردن..منم ادامه دادم..شنبه آزمایش دارم..نکنه خطر داشته باشه 🙆🙆🙆🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵