2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
نه باید بگی بهشون. حتما حتما زمان هسترو نباید با انتقالت بیشتر از ی ماه فاصله داشته باشه. والا بی فا ...

همون روز عمل بگم خراشم میدن یا باید قبلا میگفتم اخه من سه شنبه وقت عملمه این ازمایش رزو خون چیه قبل عمل میگیرن از شمام گرفتن؟

عزیزم این مام اخه ادعای بهترین مرکزو داره میگن جنین شناسشم خوبه حرف زیادی میزنن. خودشون نمی تونن د ...

عزیزم شرمنده چون بیمه ندارم نمیدونم ولی والله من که خییلی راضی هستم هر سوالی یه جواب درستو درمون داره از اینشون خوشم میاد مامم تعریفشو شنیدم دیگه نمیدونم باز خودت میدونی پاپیون سفید فکر کنم نیروهای مصلحو داره از اون بپرس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از بچه ها آزمایش داده بود صبح جوابش چی شد

ان شاالله خوش خبره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من یک سال و نیم پیش لاپارا شدم پیش دکتر عارفی یک لوله و یک‌ کیست برداشتم شد۹میلیون ولی اولش گفتن هز ...

منم با عارفی عمل دارم

الان میگن ۱۶ تومن 

پس طبق حرف شما بیشتر از ۱۶ حساب کنم

چند روز استراحت کردید؟؟الان باردارید؟

سلام خانمای گل.دوستای مهربونم ممنون از لطف همیشگیتون رفتم یه دکتر قلب دیگه.گفت مشکل خاص وجدی نداری برای بارداری.باردارهم شدی باید زیرنظرباشی.فقط اینکه شما یادتون هست چه آزمایشاتی برای ایمنی وانعقاد باید انجام بدیم/به دکترم بگم بنویسه.اگر دارید برام بفرستید.سپاس فراوان

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خیلی ممنون عزیزم ❤💔 توکل به خدا ولی من اینارو همه قبل پانکچر خوردم دو ماه به جز کیوتن می خوام برم ...

یکم بیشتر تحقیق کن عزیزم نه از چاله بی افتی توی چاه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خدا رو شکر انشالله سلامت باشی 

درد اینجاست که همسرم به هیچ وجه منه الوجوح  راضی نمیشه که نمیشه/ چقدربدبختم من به خدا/موندم خدا چی تو من دید اینقدر امتحان باید بدیم قربونش برم تقلبم نمیشه کرد  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

دوستان من جواب آزمایشم‌ اومد منفی شدم 😭😭😭😭

بچه ها من حالم خیلی خرابه اصن نمیتونم قبول کنم اشکم بند نمیاد 😭😭😭😭 شوهرم از خودم بدتر . نمیدونم چرا الکی این همه امید داشتم برام دعا کنید تو این شبای عزیز

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
دوستان من جواب آزمایشم‌ اومد منفی شدم 😭😭😭😭 بچه ها من حالم خیلی خرابه اصن نمیتونم قبول کنم اشکم ...

عزیزم انتقال چندمتون بود و کدوم مرکز 

الهی که به زودی زود قوی تر لز قبل دوباره شروع کنین و نتیجه بگیرین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم انتقال چندمتون بود و کدوم مرکز  الهی که به زودی زود قوی تر لز قبل دوباره شروع کنین و نتی ...

انتقال اول . ابن سینا

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته