2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست
به من نگفتند که پردنی رو واسه انتقال قطع کنم. دکتر شما علتش رو بهت گفته که چرا زمان لانه گزینی بهتر ...

اینو دکتر ایمنی گفت نه دکتر خودم، منم گوش کردم

گفت ببین خراش میدن رحم رو که التهاب ایجاد بشه و جنین رو به سمت خراش جذب کنه، شما پردنیزولون میخوری اثر ضد التهاب داره انگار خراش ندادی اصلا

البته میدونی که اینهمه دوستامون با پردنیزولون مثبت شدن

حتی همین دکتر من به خیلیها نگفته قطع کنن

نمیدونم چرا به من گفت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم ،چه قدر سخت 😔😔😔😔 نه گلم جنین قابل دیدن با چشم نیست احتمال کیست هست عزیزم ولی باید ب ...

مرسی عزیزم بله خیلی سخته باورم نمیشه😔😔 یعنی اون چیز سفید کیست بوده که خارج شده؟

اخه شنیدم کیست داشته باشیم زیر دل خیلی تیر میکشه من اصلا زیر دلم درد نمی کنه

اینکه فقط لکه بینی دارم و خونریزی ندارم علتش میتونه بخاطر این باشه که دوماه پیش بخاطر انتقال آمپول دیفرلین زدم باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم صد در صد جنین شناست مشکل داره من دو تا دختر داشتم رفتم رویش کرج از ۱۵ تا فولیکول شد ۸تخمک اخرم ...

عزیزم این مام اخه ادعای بهترین مرکزو داره

میگن جنین شناسشم خوبه

حرف زیادی میزنن. خودشون نمی تونن درمان کنن صد جور بهونه میارن

ان شاالله که خدا دو قلوی پسر بهت بده دلت شاد شه 🙏❤

می خوام بیام ابن سینا

شما که رفتی می تونی بهم اطلاعات بدی لطفا؟

بیمه قبول میکنه؟

من بیمه نیروهای مسلحم. میگن ابن سینا قبول میکنه درسته؟

دکتراش خوبن؟ به حرف ادم توجهی میکنن یا نه؟

یعنی بدونPgd گفتن مشکل داره؟ عجیبه یکم حرفشون. بنظرم پیش یه متخصص ژنتیک برید قبل از هر اقدامی مشاوره ...

نه اصلا هیچ ازمایشی بام ننوشتن

بعد پانکچر گفت مشکل داره تخمک

مشاوره ژنتیک کجا برم؟

تو همون مرکز؟

يعني عزيزم با اينكه مشكل انعقادي نداشتين هم قرص خوردين هم سرم زدين ؟ پردنيزولون رو چند وقت قبل انتق ...

بله عزیزم، بدون مشکل ایمنی سرم دادن

چون یکبار بارداری پوچ و یکبار هم بارداری شیمیایی داشتم

یکبار هم که منفی شده بودم

پردنیزولون رو گفت یکماه قبل از انتقال شروع کن ولی من انتقالم یهویی شد از اول سیکل انتقال شروع کردم

ولی سرخود هیچ دارویی نخور، حتما با دستور پزشکت باشه

ویتامین و مکمل نیست که، دارو رو حتما بگو به دکترت

انشالله بزودی نتیجه میگیری عزیزم ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نمیدونم واقعا چی بگم اما علیرضایی به نسبت دکتر دلسوزتری هست عجیب بود رفتارش من فک کردم‌ دکتر د ...

همین دلمو میسوزونه

فکر میکردم خیلی دلسوزه

اما تو دلمو یهو خالی کرد

بدون هیچ بررسی گفت تخمک اهدایی داغون شدم

ب نظرت برم سونو تا خیالم راحت بشه الان نشون میده داخل رحم و خارج رحمی رو نداقل ساک بگه تشکیل شده راح ...

بنظرم نرو دیگه ازمایش

چون خون دادن هم خون و رقیق میکنه و باعث خونریزی میشه

صبر کن تا بری دکتر ببینی چی میگه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من کاملا خونریزی کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم خودتو نباز حتما آمپول بزن اگه نگرانی برو ی سر جهاد سونو بشی خیالت راحت بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها من امروز رفتم سونو روز یازدهم ضخامت  اندومتر8ونیم سه شنبه انتقالمه برام دعا کنین

ان شاالله با نتیجه مثبت  
عه امروز منم جهاد بودم کدوم بودی؟ حیف کاش میشناختمت  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای خوبم جواب ازمایشم اومد ۷۳۴ یعنی اتفاقی واسه جنین ها نیوفتاده  اگ قرار بود ک سقط بشن اول ...

خب خداروشکر.   خیالت بابت نی نیا راحت. استراحت کن

سلام  ممنونم حتما آزمایش dfi بدید اگر مرفولوژی مشکل داره احتمالش هست هرچند من با یه دکتر فو ...

به نظرتون اين مشكلي داره؟ من براي تعيين جنسيت اي وي اف كردم  

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

بچه ها اگه تو هیستروسکوپی سپتوم مشاهده بشه و دکتر برش داره بازم تو سونو مشخص میشه؟ دکتر امروز سونو کردنی گف سپتوم داره یا داشته نفهمیدم. ماما هم گف هیسترو کرده. در حالیکه ب من گفته بودن مشکلی نداشتم. بعدا از ماما که پرسیدم گف اره تو پرونده هس که سپتوم داشتم گفتم برداشتن ؟ گف اره. 

ولی حرف دکتری که سونو کرد نگرانم کرده اگه برداشتن دکتر از رو سونو چرا یهو سپتوم رو پرسید؟

@زینبی_بابا    گلم در این مورد ممکنه راهنمایی کنین

راستی سپتوم باعث منفی  شدن میشه؟

من انتقالم باز عقب افتاد. با اینکه هیچ مشکلی نداشتم این دفعه. فقط بخاطر کراس مچ عقب انداختن. تو رو خدا دعا کنین ماه بعد کیست و... یهو پیدا نشن باز عقب بیفته