2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
عزبزم روز چند انتقال 27 بودی؟  من روز 15 انتقال بتام 184 شده به نظرت خوبه؟

مبارک باشه عزیزم.فکر کنم روز ۱۰ بودم منم روز ۱۵ تقریبا بتام مثل شما بود اره گلم خوبه نگران نباش همینکه ۴۸ ساعت دوبرابر بشه یعنی همه چی عالیه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم شما هم ای وی اف کردی ؟ مثبت شد ان شالله دکترت کیه ممنون  میشم جوابم  بدی عزیزم

سلام گلم من قبلا اهواز انجام دادم که جنین تشکیل نشد و الان رویان تهران میرم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله هردوتامون مثبت بشیم

سارا جون موقعی که جنین شناسی برای بلاست شدن پرونده رو بررسی کرد .شما هم همونجا بودی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزيزم ميشه بگين چه داروهايي مصرف ميكنين

سلام عزیزم..ببخشید دیر شد 

من الارژنین ،کیوتن،فرتیل سی ام،ویتامین دی،ای،امگازون،استرادیول،آ اس آ،انوکساپارین

یدوفولیک 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مبارک باشه عزیزم.فکر کنم روز ۱۰ بودم منم روز ۱۵ تقریبا بتام مثل شما بود اره گلم خوبه نگران نباش همین ...

خداروشکر گلم ..اره فردا تکرار میکنم دعا کنید منم بالا رفته باشه بتام

میگم عزیزم کیسه اب گرو باعث نشه جنین سقط بشه؟؟

نه بابا.بزار با خیال راحت .هر موقع احساس گرمی زیاد کردی بردار یه چند دقیقه باز بزار.هیچی نمیشه.اینطوری داروت هم بهتر پخش میشه

منم همچنان ميخورم هر ١٢ ساعت  سيستم ايمني رو مياره پايين چون جنين يه جسم خارجي حساب ميشه يك دف ...

مرسی گلم خیلی دقیق بود😁😁

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم خوبی ؟ببخشید نمیدونم چی شد جواب شما رو فراموش کردم  والا منم نمیدونم منظور دکترت چی ...

قربونت عزیزم. ممنونم. الان تماس گرفتم با جهاد گفتن شنبه دوباره برم با دکتر حرف بزنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@tabsome    عزیزم شماره آزمایشگاه آذر آبادگان رو داری؟ از 118 پرسیدم میگه شماره ای براش ثبت نشده. یا اگه آدرسشو میدونی ممنون میشم بدی بهم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱