2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
سلام مبارکه مامان خانم خوبه بتات مهم اینه که دوبرابر بشه این عدد بتا مثلا دوباره /ازمایش تیتر بتا بد ...

ممنون گلم کسی بوده بتاش مثل من بوده و بارداریش سالم باشه ؟چون من تازه اومدم تو تاپیک نمیشناسم بچه ها رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم کسی بوده بتاش مثل من بوده و بارداریش سالم باشه ؟چون من تازه اومدم تو تاپیک نمیشناسم بچه ها ...

بله گلم نگران نباش همین تاپیک خیلی ها بودن انشاالله به سلامتی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
پس ب نظرت من دوهفته دیگه برم سونو ؟ یا ۱۰ روز دیگه برم

همون دوهفته بعد برو ایشالله که قلبشم میبینی عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام خانم ها روزتون بخیر. یه سوال داشتم خیلی ممنونتون میشم اونایی که اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن. زن ...

اره عزیزم منم اولین ازنایش بتام ۲۷ بود تو ازمایشگاه گفته بود بالای ۲۰ مثبته ۴۸ ساعت بعد تکرار کنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم، من البرز دارو میزنم تو بروشورش نوشته میشه به ران پا هم تزریق کرد، اما خوب من یه بار زدم ...

منم الیرز دارو دارم ولی تو بروشور فقط شکم و بازو رو نشون داده

برای من شکمم خیلی درد میاد و کبود میشه ران پا برام راحت تره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره عزیزم منم اولین ازنایش بتام ۲۷ بود تو ازمایشگاه گفته بود بالای ۲۰ مثبته ۴۸ ساعت بعد تکرار کنه

عزبزم روز چند انتقال 27 بودی؟  من روز 15 انتقال بتام 184 شده به نظرت خوبه؟

برای من هفته سوم قبل انتقال ۴ تا ۵میلی هفته دوم ۳ تا هفته دوم ۲ تا و دیگه تا الان همین دوتا پردنیز ...

خداروشکر که باردار شدی مبارک باشه🥳🥳🥳

واقعا عجیبه هر متخصصی یه مدل تجویز میکنه. به من گفتن پردنیزولون رو از دو ماه قبل شروع کن. ماه اول روزی نصفه قرص ۵میل. ماه دوم روزی یک قرص کامل ۵میل

شما فاکتورای ازمایشاتون خیلی مشکل داشت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربوووووونت بشم عزیزم. خیییییییییییییییلی لطف کردی. الهی بحق این شب عظیم حاجت روا بشی تا سال آینده ه ...

فدات عزیزم .ممنون از دعای خیرت .انشالله که شما هم خیلی زود صاحب اولاد سالم و صالح بشی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...