2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیز دلمممم من اصلا سر در نمیااارررم..خیره انشالله قشنگم ❤❤خدا برات بهترینها رو کنار گذاشته 🤗🤗

قربوووونت برم مهربووووووووون   حتما همین طوره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

گف ی سر برو پیش ایمونولوژیست. نمیفهمم این به اون چ ربطی داره؟ گفتم آزمایشام مشکلی نداشته فقط غلظت خون دارم. گف نه برو خیالت راحت بشه. حالا دوشنبه باید برم اونجا دوباره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگ بتونم شوهری رو راضی کنم شنبه برم واسه ازمایش  عزیزم تو بچه داری ؟واسه بچه دومت تو اقدامی

من دوتا گل دختر ناز دارم خداروشکر پی جی دی کردم واسه گل پسر ان شالله اگه خدا صلاح بدونه،البته دخترام هم معحزه خدان واسه م چون با مورفولوژی صفر همسر و دراوج ناامیدی باردارشدم  از دختر اولم هی خواستم میکروکنم هی باردارشدم تا الان که بلاخره شد و میکرو انجام دادم ولی چون خدا دخترامو بهم داد گفتم پسرامم ازش بگیرم ان شالله  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گف ی سر برو پیش ایمونولوژیست. نمیفهمم این به اون چ ربطی داره؟ گفتم آزمایشام مشکلی نداشته فقط غلظت خو ...

دکترت خوبه آلا جون؟؟منظورم کارش رو بلده؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من اگ بتونم شوهری رو راضی کنم شنبه برم واسه ازمایش  عزیزم تو بچه داری ؟واسه بچه دومت تو اقدامی

راستی من ازمایش رو اگهههههه بیبی زدم و مثبت شد البته جون دار نه در حد هاله زودتر میرم ولی اگه بیبیم مثبت نشد همون روز ازمایش یعنی سه شنبه میرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای غده تیروئید هست گلم، چه طور مگه؟ 

راستی استردایول رو گفته روزی دو تا بخورم .باید با هم بخورم ؟من هر دوازده ساعت میخورم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
 من دوتا گل دختر ناز دارم خداروشکر پی جی دی کردم واسه گل پسر ان شالله اگه خدا صلاح بدونه،البت ...

ای جاااان دلممممممممم ماشاالله ب گل دختراااا😍😍😍🤗🤗خدا نگهشون داره الهیییییی 💋💋انشالله ب سلامتي پسر نازتو هم صحیح و سالم بغل میگیری..🤗

راستی استردایول رو گفته روزی دو تا بخورم .باید با هم بخورم ؟من هر دوازده ساعت میخورم 

من استرادیول رو روزی سه تا میخورم عزیزم..هر ۸ساعت شما هم اگه دوتا داری همون ۱۲ساعت بخور

کی ب سلامتي انتقال داری؟؟