2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
برای غده تیروئید هست گلم، چه طور مگه؟ 

مرسی عزیزم دکتر برام نوشته حالا دلیلش چیه نمیدونم 

جوابش شده ۱.۸۹ که رنج نرمالش باید زیر ۴.۱۱ باشه، خوبه دیگه آره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اومدمممم روز ١٤ انتقال عددم شده ٥٣٩ قربونت عزيزممم 

مبارکت باشه عزیزم .انشالله که به سلامتی بغلش کنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من از از دیروز کمر دردم بهتر شده کمی ولی الان نگرانم میگم اخه چرا باید ی دفعه دردم قطع بش ...

تبسم من کلا اصلا اصلا اصلا استراحت نیستم از روز اول استراحت نکردم اصلا شرایطم طوری نبود بخوام استراحت کنم در روز اکثرا سرپام درحال راه رفتن و.کارای خونه و.رسیدگی به بچه ها 

درمورداینکه ذردت قط شده ناراحت نباش منم از روز3تا5 دلدردپری داشتم پام تیرمیکشید که البته میدونم واسه داروها بود بهد دیگه هیچی دیشب هم یهو کمرم درد گرفت نمیدونم بد خوابیدم،یا چون دخترم چندساعت روپام خوابش برده بود یا چی اما کلا میدونم نشانه ها هم میتونن باشن هم نه،هم نشانه پزی هم نشانه بارداری پس بهتره به فال نیک بگیریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز روز ۹ هستم تو جنینات چندروزه بودن واسه من س روزه هستن شاید شنبه برم ازمایش  من دل درد پر ...

منم كه روز ١٤ و جنين ٥ روزه بزار موعدت برو ازمايش خدايي نكرذه مثل من ميوفتي به لكه بيني، به خاطر ازمايش خون دادن

منم كه روز ١٤ و جنين ٥ روزه بزار موعدت برو ازمايش خدايي نكرذه مثل من ميوفتي به لكه بيني، به خاط ...

آزمایش خون دادن ربطی به لکه بینی نداره عزیزم

احتمالا استزس میگیری، اون استرس باعث لکه بینی میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دیگه واسه تو حله ایشالله نه ماه و ب خوبی بگزرونی و سالم بگیری تو بغلت علایم چی داشتی من از روز دوم ت ...

ادم حامله هم تند تند گرسنه میشه شما جنبه مثبتش رو ببین عزیزمممممممم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تبسم من کلا اصلا اصلا اصلا استراحت نیستم از روز اول استراحت نکردم اصلا شرایطم طوری نبود بخوام استراح ...

من اگ بتونم شوهری رو راضی کنم شنبه برم واسه ازمایش 

عزیزم تو بچه داری ؟واسه بچه دومت تو اقدامی

خانم هایی که ازمایش ایمنی دادین سقط داشتین یا چون منفی میشدین درخواست ازمایش دادین؟

من دو تا انتقال منفی داشتم که اصلا بتا بالا نبوده به نظرتون بدم ازمایش هارو

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
@زینبی_بابا    عزیزم من اشتباه متوجه شده بودم گف اون  کیست 20 ماه پیش تو تخمدان چپ ...

عزیز دلمممم من اصلا سر در نمیااارررم..خیره انشالله قشنگم ❤❤خدا برات بهترینها رو کنار گذاشته 🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵