2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
سلام بچه هااا خوبین همگی ❤❤❤🤗🤗میگم ی سوال من الان پریود شدم..حالا گیج شدم امروز روز اول پریودی رو ...

سلام عزیزم، فردا اولین روزته، انشاءالله این آخرین پریودت باشه تا 9 ماه دیگه بعد از در آغوش گرفتن نی نی نازت.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مرسی خوبم نی نی هم خوبه خدا رو شکر انشاالله به زودی قسمت خودت  اره روزی دوتا هیدروک ...

خداروشکر که خوبین😍 قربونت 

مقسی مادام😊

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم، فردا اولین روزته، انشاءالله این آخرین پریودت باشه تا 9 ماه دیگه بعد از در آغوش گرفتن نی ...

قربونت بشم مهربووووون..الهی آمین..با دعای شما دوستای عزیزم 💋💋😍😍😍🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم، فردا اولین روزته، انشاءالله این آخرین پریودت باشه تا 9 ماه دیگه بعد از در آغوش گرفتن نی ...

عزیزم شما استرادیول رو از روز چند پریودی شروع کردی؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام دوستان میشه سوال منم جواب بدید.. باردارم از اولین روزآخرین پریودی حساب کنم ۶هفته و یه روزم یعن ...

نه عزیزم ۵ هفته زوده البته خیلیام پنج هفته قلب تشکیل میشه من خودم تو ۹ هفته قلبشو دیدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستان میشه سوال منم جواب بدید.. باردارم از اولین روزآخرین پریودی حساب کنم ۶هفته و یه روزم یعن ...

ببین عزیزم نگران نباش این روند طبیعیه هر جنین سالمیه...من چهارده سال پیش که رفتم سونو جنین ۵ هفته ام با قدرت هر چه تمام تر قلبش میزد بعدسونولوژیستم گفت عجیبه گفتم چرا مشکلی داره گفت نه بالاخره یه حکمتی توشه...حکمتش این بود که من این بچه رو به دنیا بیارم و دو ماهگی از دست بدم...پس بدون خیلی اوقات زود دیده شدن قلب جنین و این چیزا خیلیم خوب نیست...آروم باش و از این روزها لذت ببر

@مامانو_سوفی   سلام عزیزم خوبی..نینی هامون خوبن الحمدلله 😍😍😍🤗🤗 عزیز دلم ی سوال شما است ...

از روز دوم من شروع کردم. روز دوم و سوم و چهارم دو عدد استرادیول میخوردم از پنجم تا انتقال و از بعد انتقال تا هفدهم که آزمایش خون دادم روزی 4 عدد می خوردم