2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
گرید جنینت چی بود عزیزم؟ برا من سه تا انتقال دادن یه آ و دوتا ab ولی منفی شدم ...من بعد انتقالم گل ...

گریدشو نگفتن، فقط گفتن خوبه، نه عزیزم یبوست باعث منفی شدن نمیشه، شیراز، مرکز سیروس رستمی، دکتر سارا فلاحی، انشاءالله به زودی قسمت خودت گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گریدشو نگفتن، فقط گفتن خوبه، نه عزیزم یبوست باعث منفی شدن نمیشه، شیراز، مرکز سیروس رستمی، دکتر سارا ...

منم پیش دکتر رستمی هستم.ولی بهمون گفتن میوه و سبزیجات تازه بخورید که یبوست نشید.چون معذرت میخوام مجبور میشی زور بزنی توی دستشویی 

دکتر خودم نبود یه جا دیگه رفتم سونو...دکترخودم گفت ۶هفته و یه روزم ولی جنین قلب نداشت گفد ۱۲روز دیگه ...

احتمالا یه جای دیگه رفتی سونو شکمی شدی.اگه شکمی بوده که دیگه اصلا نباید اعتماد کنی چوم معلوم نمیشه اصلا.الان همون ۱۲ روز رو مجبوری صبر کنی بعد بری.حالا باز ببین بقیه چی جواب میدن

منم پیش دکتر رستمی هستم.ولی بهمون گفتن میوه و سبزیجات تازه بخورید که یبوست نشید.چون معذرت میخوام مجب ...

آره درسته تو برگه راهنمای بعد از انتقال نوشته بود که سعی کنید یبوست نشید، ولی خود یبوست باعث منفی شدن انتقال نمیشه فکر می کنم.

منم پیش دکتر رستمی هستم.ولی بهمون گفتن میوه و سبزیجات تازه بخورید که یبوست نشید.چون معذرت میخوام مجب ...

وای من روز اول و دوم انتقال چنان یبوستی گرفتم که گفتم همه چی تموم شد.من محاله مثبت شم.چون معذرت میخوام تو دستشویی زور میزدم.همین باعث شد روحیم واقعا داغون بشه تا روزی که بی بی مثبت شد.سعی کنید اصلا یبس نشین بچه ها.اصلا گذشته از اون زور زدنش که کلی به آدم فشار میاد اون فکرای منفی که تو سرت میاد واقعا آزار دهنده هست

یه چیزی که خیلی تاثیر داره انجیر و آلو خیس شده هست تا میتونید بخورید اصلا ضرر هم نداره

برای ما هم دعا کنید. اگه تجربه ای هم داری لطفا  بگو

انشاءالله به زودی دامنت سبز شه گلم، اگه طبعت سرده، سعی کن سردیجات رو با مصلحاتش بخوری، پیاده روی حتما داشته باش، به نظرمن وزن متعادل خیلی تو مثبت شدن انتقال تاثیر داره، اینو خیلی حواست باشه.