2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
سلام دوستان عزیز آزمایش شوهرم رومجازی فرستادم واسه دکتر گفت باید میکرو کنید ...خیلی اظطراب واسترس د ...

سلام عزیزم خوبی؟ حالتو درک می کنم، شاید بیشتر چون نمی دونی کدوم مرکز یا دکتر بری اینجوری شدی، منم شیراز برای میکرو می رفتم، مرکز سیروس رستمی، اگه هزینه زیاد برات مهم نیس چون خصوصی هست، خودم پیشنهادم مرکز رستمی هست، من و چند تا از دوستان خداروشکر اینجا نتیجه گرفتیم، اتفاقا چند مدت پیش یه خانمی اومده بود مرکز رستمی می گفت دکترم زهرا شمالی هست، البته یه خانم دیگه مثبت شده بود تو تایپیک می گفت دکترم زهرا شمالی هست، ولی کلینیک ثمر می رفتم(شمالی کلینیک ثمر هم هست)بیمارستان مادر و کودک هم خوبه، یه خانم دیگه چند روز پیش می گفت مادر و کودک بودم و مثبت شده بود خداروشکر، ولی به نظرم اول و آخر دست خداست که ببینیم برامون چی میخاد، همین دکتر شمالی به نظرم خیلی خوبه، برای مرکز هم به نظرم رستمی خیلی خوبه. 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان عزیز آزمایش شوهرم رومجازی فرستادم واسه دکتر گفت باید میکرو کنید ...خیلی اظطراب واسترس د ...

@بهار709295     سلام عزیزم شما که مادروکودک میکرو کردی و خداروشکر نتیجه گرفتی بی زحمت دوستمون راهنمایی می کنی که بیمارستان مادروکودک چطوره؟  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند بود؟بالای ۳۰ رو‌میگن باید تسه بشن.حتما برای همسر شما بالاتر از ۳۰ نبوده

32 بود. دکتر گفت بیا آی وی اف. دیگه آزمایش شوهرمو نخواست. بعد از۳ ماه خودمون دوباره آزمایش دادیم ۲۴ بود. دکتر اصلا به dfi. شوهرم نگاه نکرد.

تو اتاق عمل پانکچر یه دکتر دیگه دلشت ازم سوال میکرد اونجا گفتم dfi همسرم بالاست. دکترم گفت با میکرو حله.

یعنی چرا اینقدر دکترا بیخیالن؟،؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نصر بیخیال شو اصلا نیست دو ماه یکبار 5روز میاد فقط انتقال میده میره من جات باشم میرم رزاقی اول دوم ع ...

ممنونم عزیزم به شوهرم میگم میگه تهران رو بیخیال شو برامون سخته تا اونجا بریم و بیایم نمیدونم چیکار کنم😔

سلام عزیزم خوبی؟ حالتو درک می کنم، شاید بیشتر چون نمی دونی کدوم مرکز یا دکتر بری اینجوری شدی، منم شی ...

مرسی عزیزدلم...از راهنمایی وکمک ارزشمندت..خداروشکر که نتیجه گرفتین😍.دقیقا خودمم احساس میکنم سردرگمی که دارم باعث اظطراب شدیدم شده...راستش هزینه اینقدر زیاد هست وبرا منم مهمه، ولی مهم تر نتیجه ی کار هست..اگر راجع به بیمارستان مادر وکودک اطلاعی دارید درمورد تفاوت هزینه با مراکز خصوصی ممنون میشم باز هم راهنماییم کنید.سپااااااس فرااااوان ⁦♥️⁩

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
خانما کیا جنین س روزه انتقال دادن و مثبت شدن میشه بیاین و بگین ک علایمتون از روز چند شروع شد و چی بو ...

یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم ...ببین من حاضرم قسم بخورم هیچ دو نفری وجود ندارن که بعد انتقال علایمشون مثل هم باشه و نتیجه هم مثل هم باشه...یکی لرز میکنه منفی میشه یکی لرز میکنه مثبت میشه..یکی با وجود علایم منفی میشه یکی هیچ علائمی نداره و مثبت میشه...اصلا اصلا به علایم بقیه توجه نکن و خودت رو با هیچ کس مقایسه نکن چون تو بدن منحصر به فرد خودتو داری...فقط به فقط آروم باش هر چند که میدونم سخته...توکلت به خدا باشه و صبور باش..هر چند که صبوری خیلی سخته تو این شرایط

خانما کیا جنین س روزه انتقال دادن و مثبت شدن میشه بیاین و بگین ک علایمتون از روز چند شروع شد و چی بو ...

سلام منم ۴ روزه انتقال دادم هیچ علایمی ندارم حتی رحمم یه تیرم نکشیده تا حالا شما دفعه های قبلی چه جوری بودی خوب؟

عزیزم داروی پرولاکتین چیز دیگه ای هست ، کابر گولین یا چیز دیگه ای که دکتر تجویز کنه ، اسپیر نولاکتون ...

بالاخره دکتر ایشون یچیزی میدونسته که تجویز کرده دیگه براشون!

من منظورم این بود که به پزشکشون اعتماد کنن و دارویی رو سرخود نخورن یا قطع نکنند.چون اینجوری تمام برنامه های درمانی دکتر بهم میریزه.اشتباهی که خودم کردم قبل ها متاسفانه.منظورمو جور دیگه متوجه شدید یا من بد گفتم

32 بود. دکتر گفت بیا آی وی اف. دیگه آزمایش شوهرمو نخواست. بعد از۳ ماه خودمون دوباره آزمایش دادیم ۲۴ ...

ببین عزیزم به دکترت اعتماد کن.حتی اگر dfi هم‌بالا بود دیگه جنینها تشکیل شدن و باید مثبت نگاه کنی چون خیلی ها با شرایط شما باردار شدن.من مرکز قبلی که رفتم‌،شاید‌میشه گفت برای همه آزمایش dfi نمیگرفتن