2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017450 بازدید | 682515 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بخدا منفی بهتر از بلاتکلیفی و سقطه انشالله انتقال بعدی مثبت میشی من دفعه پیش پوچ شد بارداریم چند م ...

عزیزم من شک ندارم به زودی مادر میشی..فقط از رحمت خدا نا امید نشو..من سختی زیاد کشیدم..پسر دو ماهمو از دست دادم...دخترم به دنیا که اومد تو همون اتاق عمل فرصت نشد حتی ببینمش و از دنیا رفت ...خیلی دل شکسته بودم ولی نا امید اصلا....صبر کردم به لطف خدا ایمان داشتم...در کمال ناباوری دکترم و با یه آزمایش هورمونی درب و داغون که در حد یه زن یائسه بودم دخترمو باردار شدم ..این همون معجزه است که میگم ...الان دخترم نه سالشه و همه زندگیم..بعد از ۹ سال دلم دوباره بچه میخواد ولی همه چی داغونه  به زور یه جنین برام درست شد که انتقال فرش دادم...الان منتظرم  هیچ علائمی ندارم و کلافه ام ...اما هر وقت به صورت ماه دخترم نگاه میکنم میخندم و میگم این معجزه شیطون و بلا جلوی چشمامه از چی نا امید بشم😍😍شما هم یه روزی یه وقتی که خیلی دیر نیست میشینی تو چشمای بچه ات نگاه میکنی و با خودت میگی ارزششو داشت این همه صبوری...فقط خواهشا از لطف و رحمت خدا نا امید نشو.....صبور باش فقط صبر صبر صبر...البته اندوه و ناراحتی هم طبیعی ترین حالتهای شما میتونه باشه ولی لطفا نا امید نباش😍😍

انتقال دادم تازگی، نگفتم به کسی که یهو بگم مثبت شدم مثلا خیلی هم با امید و انرژی شروع کردم روز ۹ تس ...

الهي بميرم براي دلت مامان سوفي جون😞😞الهي كه همه چي عالي برات پيش بره فداتشم يكم ديگه صبركن دوباره ازمايش بده الهي كه سورپرايز بشي قربونت برم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
خانما بعد انتقال چیا نباید خورد

گرمی نخور 

زعفرون نخور غذاهاتو با ادویه خیلی خیلی کم یا اگه میتونی بدون ادویه درست کن غذاهای کنسروی نخور ماهی جیوه دار نخور 

سوپ پای مرغ بخور ، اواکادو بخور ، توت فرنکی بخور 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
2804
مرسی عزیزم سالی که نکوست از بهارش پیداست کیو دیدی تو تاپیک که بتاش کم باشه و درست بچه اش بدنیا بیا ...

عزیزم چرا تست سلامت جنین انجام نمیدی صد در صد جنینات مشکل دارن تو که رحمت شکر خدا جنینو قبول میکنه پس،حد اقل جنینای سالمتو انتقال بده که اینجوریم نشه اصلا ناامید نباش میدونم سخته ولی باز مصمم تر وبا این روش این بار برو جلو

۳۶ هست نمیدونم دیگه اینم حدس خودمونه، میگیم شاید بخاطر dfi باشه

عزیزم من با دی اف ای بالا باردارم الان دیگه توکل بخدا ایشالله فقط وفقط واسم بمونن ،تا حالا که حالشون خوبه ایشالله بعدشم خوب باشن،،امیدوارم که دامن همه منتظرا سبز بشه بحق فاطمه زهرا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام به دوستای گل تاپیک.سلام به چیکای عزیزم.چیکا جون ببخشید من چند وقت نبودم گوشی نداشتم .وروجکا هم خدا رو شکر خوبن.تو و نی نی ها چطورین؟خوب و سلامت هستین؟

از داداشم چه خبر؟بالاخره اومد تاپیک؟

2805

بچه ها توروخدا كمكم كنيد استرس گرفتم🤦‍♀️

من بايد شيافمو از ٣١هم شروع ميكردم،ولي فكر ميكردم امروز ٣١هم هست اونه ديروز كلا نزدم🤦‍♀️🤦‍♀️ الان صبح زدم و فهميدم امروز ١هم هست،حالا يه روز دير زدم چيكار كنم،انتقالم ٥هم هست

۲سال و نیمه همه رو انجام دادیم همون ۳۶ بود همونم مونده هر رژیمی، هر ویتامینی که فکر کنی

عزیزم من فک میکنم این سری باید بررسی های دقیق تری میشدید اینجور که معلومه اتفاقا رحم خوبی دارید که هر بار  جنینهاتون ب دیواره چسبیده و بتا بالا رفته ولی اینکه یه جایی این جنین استپ میکنه معلومه مشکل از خود جنینه کاش یا pgs  کنید جنینهاتونو که از نظر سلامتش مطمئن بشید همینطور که پروانه جون گفتن یا جنین اهدایی بگیرید که اصلا هم بد نیست با خون و گوشت و تن شما بزرگ میشن  

ان شاءالله خدا ناامیدت نمیکنه 

سلام به دوستای گل تاپیک.سلام به چیکای عزیزم.چیکا جون ببخشید من چند وقت نبودم گوشی نداشتم .وروجکا هم ...

سلام فداتشم. خداروشكر كه خوبيد كم پيدايي گلم. ماهم هستيم الحمدالله. اره داداشم اومد با خبراي خوش خداروهزار مرتبه شكر.

خداياشكرت....❤️ 
2801