2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017448 بازدید | 682515 پست
عزیزم آزمایشگاتو عوض کن . یه جای دیگه ای فردا برو تست بده . انشالله که مامان شدی

این آزمایشگاه مورد اعتماد دکترمه

هرجا برم میگه این روبرو هم بیا تست بده ببینم بتات چنده

برای همین ایندفعه از اول رفتم همونجا که گیر نده دیگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
جنین ۴ روزه انتقال دادم دوستای خودم پیشش باردار شدن جنین ۷ تا ۳ روزه دارم ولی شاید بخاطر dfi لعنتی ...

چرا بلاست نکردن! دی اف آی چنده مگه والا خیلیا با دی اف آی بالا مثبت شدن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشاله مشکلت حل میشه و مامان میشی،dfiبراش دارو دادن یانه؟؟

ما پیش بهترین دکترای امریکا هم رفتیم هیچی ندادن گفتن درست نمیشه

حالا بعضیا با رژیم و … کم میشع

ه که خوش بحالشون

ولی برای ما تموم شدس این مسئله، پایین نمیاد با هیچی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2803
ما پیش بهترین دکترای امریکا هم رفتیم هیچی ندادن گفتن درست نمیشه حالا بعضیا با رژیم و … کم میشع ه ک ...

من احساس میکنم ال کارنتین مایع هم خیلی خوبه 

۳۶ هست نمیدونم دیگه اینم حدس خودمونه، میگیم شاید بخاطر dfi باشه

نه بابا ۳۶ خوبه. یه چیزی میگم ناراحت نشی ولی رحم اجاره ای چی ممکنه شرایط رحم باعث بشه نگیره؟

این آزمایشگاه مورد اعتماد دکترمه هرجا برم میگه این روبرو هم بیا تست بده ببینم بتات چنده برای همین ...

عزیزم این پزشکا که خیلی روی یه آزمایشگاه خاصی تاکید میکنن از سهام دارای همون آزمایشگاها هستن یا در آخر ماه پورسانت میگیرن از آزمایشگاه دقیقا مثل دکتر کودکانی که دخترمو میبرم ، ویزیتش عالیه ولی برای کوچککترین مورد بری آزمایش مینویسه و میگه فقط برو همین آزمایشگاه . رفتمEsr  رو زده بود ۱۰۰ . تعجب کردم یهجا دیگه آزمایشو تکرار کردم ۲۶ بود . دیگه پامو اونجا نذاشتم

فردا برو یه آزمایشگاه دیگه انشالله با یه بتای خوب میای خوشحالمون میکنی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
2804
نه بابا ۳۶ خوبه. یه چیزی میگم ناراحت نشی ولی رحم اجاره ای چی ممکنه شرایط رحم باعث بشه نگیره؟

هیچ دکتری تا حالا چنین چیزی نگفته

شرایطشم ندارم، نمیتونم ۹ ماه شوهرمو تنها بذارم بیام ایران بمونم

اونجا هم انقدر گرونه که واقعا کسی نمیتونه از پس هزینه هاش بربیاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
هیچ دکتری تا حالا چنین چیزی نگفته شرایطشم ندارم، نمیتونم ۹ ماه شوهرمو تنها بذارم بیام ایران بمونم ...

انشالله که خدا معجزشو بهت نشون بده و بتای بعدی عالی باشه. نا امیدنشو عزیزم

عزیزم این پزشکا که خیلی روی یه آزمایشگاه خاصی تاکید میکنن از سهام دارای همون آزمایشگاها هستن ی ...

آخه پیشرفت بتا وقتی معنی داره که یه جا انجام بشه

دیگه جونشو ندارم باز سوراخ سوراخم کنن، سه روز دیگه دکترم بگه همینجا آزمایش بده بعدشم تکرار کن

دریت میگی ولی ما چاره ای ندارم جز اینکه کاری که دکتر میگه انجام بدیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آخه پیشرفت بتا وقتی معنی داره که یه جا انجام بشه دیگه جونشو ندارم باز سوراخ سوراخم کنن، سه روز دیگه ...

درست میگی . انشالله که با آزمایش بعدی خوشحال میشی . واقعا درکت میکنم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
2805
انشالله که خدا معجزشو بهت نشون بده و بتای بعدی عالی باشه. نا امیدنشو عزیزم

امیدوارم…

ولی باید قبول کنم دیگه ، یه جایی باید تمومش کنم هی پانکچر هی انتقال هی انتقال… باید قبول کنم یه سریا هم بچه دار نمیشن دیگه😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ما پیش بهترین دکترای امریکا هم رفتیم هیچی ندادن گفتن درست نمیشه حالا بعضیا با رژیم و … کم میشع ه ک ...

عزیزم یکی از دوستان بود با دادن میوههای  قرمزوسبزیجات تازه هرروز وکیسه یخ رو بیضه روزی یه ربع وداروهایی که دکتر جنتی به همسرشان داده بود dfiاز ۳۶رسیده بود به۲۳ که میکرو انجام دادن و نتیجه مثبت شده،شما این راهکارارو انجام دادین؟؟؟ 

عزیزم یکی از دوستان بود با دادن میوههای  قرمزوسبزیجات تازه هرروز وکیسه یخ رو بیضه روزی یه ربع و ...

۲سال و نیمه همه رو انجام دادیم

همون ۳۶ بود همونم مونده

هر رژیمی، هر ویتامینی که فکر کنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2801