2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017356 بازدید | 682510 پست

چقدر سخته انتقال 

برای من همیشه با کلی امید و انرژی مثبت شروع شده و با قلب شکسته و داغون تموم شده😭 شاید دیگه منصرف بشم و اصلا انتقال ندم

دیگه خیلی خسته ام

از ۵ بار پانکچر هم که دیگه نگم براتون … بهتر از من میدونین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر سخته انتقال  برای من همیشه با کلی امید و انرژی مثبت شروع شده و با قلب شکسته و داغون تموم ...

اخرش شیرین 😍

ارزش داره👶

قوی باش💪

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2803
چقدر سخته انتقال  برای من همیشه با کلی امید و انرژی مثبت شروع شده و با قلب شکسته و داغون تموم ...

چرا عزیزم چی شده الان!  جنین که داشتی چرا منصرف بشی گلم؟ کامل درکت میکنم منم بار دوم که پانکچر کردم واقعا آدم داغون میشه خیلی ناراحت شدم برات 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چرا عزیزم چی شده الان!  جنین که داشتی چرا منصرف بشی گلم؟ کامل درکت میکنم منم بار دوم که پانکچر ...

انتقال دادم تازگی، نگفتم به کسی که یهو بگم مثبت شدم مثلا

خیلی هم با امید و انرژی شروع کردم روز ۹ تست دادم بتام ۴۸ بود، روز  ۱۲ تست دادم بتام باز ۴۷ بود، سه روز ثابت بمونه عجیبه دیگه

امروز روز ۱۲ بودم

دفعه پیش هم همینجوری شد هی تست دادم ثابت بود، بعد یهو رفت بالا آخرشم پوچ بود

کاش درست مثبت شه یا منفی انقدر اذیت نشم

اینبار سرم هم زده بودم و دی ار پی و خراش و همه کار کردم

دو ماهه اومدم ایران موندم، سه ماه هم قبل از عید موندم

مردم از بلاتکلیفی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انتقال دادم تازگی، نگفتم به کسی که یهو بگم مثبت شدم مثلا خیلی هم با امید و انرژی شروع کردم روز ۹ تس ...

آخی الهی اشک تو چشام جمع شد از خدا میخوام که یهو اینقد عددش بره بالا و همه چی برات عالی پیش بره. چقد زود آزمایش دادی. دکترت الان کیه مامانو سوفی جون

2804
آخی الهی اشک تو چشام جمع شد از خدا میخوام که یهو اینقد عددش بره بالا و همه چی برات عالی پیش بره. چقد ...

مرسی عزیزم

سالی که نکوست از بهارش پیداست

کیو دیدی تو تاپیک که بتاش کم باشه و درست بچه اش بدنیا بیاد، من خیلی خیلی کم دیدم، باید واقع بین باشم دیگه

انتقال چهارمم بود

دکترم حیدر ی کهن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انتقال دادم تازگی، نگفتم به کسی که یهو بگم مثبت شدم مثلا خیلی هم با امید و انرژی شروع کردم روز ۹ تس ...

کاش آی وی اف یه جوری بود که وقتی جنین رو میذاشتن توی رحم حتمی بود گرفتنش و رشد میکرد خیلی سخته خدا هیچ زنی رو اینجوری امتحان نکنه. هم اینکه از اونجا میای چند ماه از زندگیت دوری واقعا سخته

مرسی عزیزم سالی که نکوست از بهارش پیداست کیو دیدی تو تاپیک که بتاش کم باشه و درست بچه اش بدنیا بیا ...

واقعا آدم تعجب میکنه که چرا وقتی همه چی اوکیه بازم نمیشه چندتا جنین دیگه داری؟ این دکترت واقعا کار بلده؟ بلاست انتقال دادی

2805
واقعا آدم تعجب میکنه که چرا وقتی همه چی اوکیه بازم نمیشه چندتا جنین دیگه داری؟ این دکترت واقعا کار ب ...

جنین ۴ روزه انتقال دادم

دوستای خودم پیشش باردار شدن

جنین ۷ تا ۳ روزه دارم ولی شاید بخاطر dfi لعنتی اینجوری میشه

دفعه پیش هم پوچ شد یکبار هم منفی شدم، یکبار دیگه هم شیمیایی شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

عزیزم آزمایشگاتو عوض کن . یه جای دیگه ای فردا برو تست بده . انشالله که مامان شدی

خدای من خدای معجزه هاست . 
2801