2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017392 بازدید | 682511 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از اون سه تا باردار شدی؟ خدارو شکر بارداری

نه قربونت برم اسفند انتقال دادم که منفی شد بعدش خودمو و همسرمو بستم به مکمل و تقویتی که اینبار جنین بیشتری برامون تشکیل شه، اردیبهشت قرار بود پریود بشم که ال دی شروع کنم برای سیکل که معجزه شد و طبیعی باردار شدم مورفولوژی همسرم صفر بود قطعا مکملا تاثیر گذاشتن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2803
ممنون عزیزمحتما این کارو میکنمشاید یکدفعه طبیعی شدیم

واسه خدا کاری نداره که، منم با همه اینا و مورفولوژی صفر همسرم خدا برام معجزه کرد و طبیعی باردار شدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خدا از دهنت بشنوه  خیلی استرس دارم  تا دیروز آروم‌بودم ولی امروز استرس شدید دارم

استرس سمه واسه نینیا مامان خانوم 

سعی کن از استرس دور باشی و بذاری با خیال راحت لانه گزینی کنن اون فسقلا

امروز رفتم مرکز سونو کردن میگن باردارم😢۲۲روزه دارم بوسرلین میزنم که برم انتقال.خدایا باورم نمیشه طب ...

وای چه حس خوبیییییی مبارک باشه خدا برات نگهش داره😍😍😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2804
واسه خدا کاری نداره که، منم با همه اینا و مورفولوژی صفر همسرم خدا برام معجزه کرد و طبیعی باردار شدم

راست میگی یعنی امیدوار باشم؟!

شما چندوقت بعد آی وی اف باردار شدی

راستی بچه ها من علت درد های وحشتناااااک پریودیم مشخص شد. خودم کشف کردم🤣. به نظر دکتر آلاء علیه الرحمه از غلظت خونم بوده. این پریودی به خاطر  بادکش های گرم که رحم رو گرم کرده و حجامت ها که غلظت خونم رو بشدت کم کرده ، برخلاف همیشه که کلییی لخته دفع می کردم این دفعه خبری از لخته نیس. دردهای بشددددت عادی و خفیف دارم. گفتم اینجام بگم که اگه کسی مث من پریوداش وحشتناکه حتما این غلظت خونشو بررسی کنه . خیییییلی نعمت بزرگیه این حجامت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2805
چرا چجوریه دکتر امینی مگه؟ تا حالا به ایشونم نخوردم تو مرکز

اصلا حرف نمیزنه با مریض خیلیم سریع سونو میکنه من که بهش اعتماد ندارم ازادی هم خوبه خیلی خوب توضیح میده اخلاقشم خوبه حیف مرده ادم معذب میشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
راست میگی یعنی امیدوار باشم؟! شما چندوقت بعد آی وی اف باردار شدی

چرا که نه، اگه ذخیرت خوبه یه مدت 3 ماهه خودتو و همسرت و تقویت کن و به بچه اصلا فکر نکن من فقط به عشق اینکه دوباره قراره وارد سیکل بشم و حتما دیگه قراره اینسری مامان بشم اصلا فارغ بودم از بچه و معذرت میخوام اون ماه فقط 1 بار تونستیم رابطه داشته باشیم چون من همش تهران بودم و پله های ابن سینا رو بالا پایین میرفتم واسه گرفتن نامه دکترام برای شروع مجدد سیکل و همسرم شهرستان، راستی قرص رویال ژل هم عالیه من همسرم 1 ماه صبحا اونو میخورد از داروخونه گرفتیم

ایشالله خدا برات جبران میکنه این اتفاق با دادن معجزه بهت

2801