2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017562 بازدید | 682530 پست
فرزی جون چه جوری باید قرصو از اون تو دربیاریم🤭

درش روی یکی از قرصاست (قرص cm). که ضربه بزنی روش کنده میشه

چون حالت چرخشی داره تا وقتی یه قرص رو نخوری نمیتونی برای قرص بعدی بری. 

اولش یکمی پیچیده بنظرمیا چون تا حالا نداشتیم😁

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چرا ضخامت من انقد بالاست. اکثر دوستان پایینه من روز ده ضخامتم 10 بود. میتونه اینم عامل منفی ...

متاسفانه نمی دونم گلم، از دکترت بپرس، ولی من دکترم می گفت با ضخامت 8 تا 12 انتقال میدم، اگه ضخامت بالاست که تو سیکلت حتما برات زودتر انتقال میدن که خیلی بالاتر نره، فکر کنم می گفتی دوتا انتقال داشتی و هر دوبار مثبت شدی درسته؟ خب این یعنی اینکه ضخامتت خوب بوده که گرفته، انشاءالله به زودی انتقال بدی و دامنت سبز شه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2803
باردار نشدین با فرش؟😥

من نه عزیزم .ولی خوب چند تا از دوستامون با انتقال فرش مامان شدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
متاسفانه نمی دونم گلم، از دکترت بپرس، ولی من دکترم می گفت با ضخامت 8 تا 12 انتقال میدم، اگه ضخامت با ...

من روز ۱۲ضخامتم ۹ ممیز ۸ بوده.ولی با این وجود بهم استرادیول میدادن .

گاهی فقط گوش باش ...🦋🦋🦋

بچه ها باردارا نمیتونن واکسن بزنن؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2804
من روز ۱۲ضخامتم ۹ ممیز ۸ بوده.ولی با این وجود بهم استرادیول میدادن .

نظر دکترا به نظرم فرق داره، حالا یه خانمی می گفت روز 12 سیکل ضخامتم 8 بود و استرادیول ندادن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2805
بچه ها یه سوال کسی بوده که سلفری داده باشه و جنسیت بچه متفاوت با چیزی باشه که تو سلفری نوشته؟  ...

هفته چند رفتيد سونو NT؟ 

سلفري اگه هفته ي ٩ اين حدودا رفته باشيد معلوم نميشه اما هفته ١٢ به بعد با احتمال ٩٩ درصد درسته 

سلام خانما من امروز سونو شدم روز ۱۰ پری هستم و تو سیکل انتقالم ضخامت رحم گفت ک ۶/۵ هستش گفت کمه انتق ...

پنجشنبه دکتر امینیه من بهش اعتماد ندارم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
قربونت برم  استرادیول راحت گیرت اومد منم چند روز دیگه پریود میشم سیکلم شروع میشه نگران استرادیو ...

سلام عزیزم شمام با دکتر انصاری پور انتقال داری؟انشالله گل پسری بچسپه به دله مامانش سیکلت بلند بوده؟حتما ممنو بی خبر نزار چون منم با انصاری میخوام انتقال بدم

2801