2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017555 بازدید | 682529 پست
مطمئنی گفته پاپ اسمیربده؟ والا من نشنیدم توبارداری کسی اینوداده باشه؟ چطوری میخواداسپکلوم واردکنه؟ ن ...

خودمم تعجب کردم تو نتم خوندم دیدم مطالبم نوشتن در موردش 

زنگ زدم ابن سینا پرسیدم گفت برا شما لازم نبوده وگرنه میدادن دلیلشو نگفت دیکه توکل بخدا هر چی شد

نگران نباش عزیزم اگر انتقالت فرش بود نیازی نیست .منم دوبار فرش انتقال دادم ولی اصلا استرادیول نداشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به همگی من هفته 9بارداریم دکتر نوشته پاپ اسمیر باید انجام بدم هنوز یکسال نشده که تست دادم بنظر ...

عزیزم به نظرم نده یا دوباره مطبش زنگ یزن یادآوری کن که بارداری. پاپ اسمیر تست دهانه رحمه که اصلا تو بارداری نباید تحریک شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها یه سوال کسی بوده که سلفری داده باشه و جنسیت بچه متفاوت با چیزی باشه که تو سلفری نوشته؟ 

چنتا تاپیک دیدم که سلفری جنسیت رو اشتباه نوشته بود گفتن 5% خطا داره سلفری، منم 5 شنبه عکاسی تعیین جنسیت دارم تو سونو ان تی هم  نگفتن که جنسیت چیه چیکار کنم؟ شما جای من بودید به سلفری اعتماد میکردید؟بچه ها اگه کسی میدونه کمکم کنه

بیرون سونو برم الان مشخص میشه؟ 14 هفته و 4 روزم

@زینبی_بابا  

@لی_لا1  

@سیلویا‍ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2803
آخه بدیشون اینه که ارسال نمیکنن مینو مهدوی میداد۲۲۰ الان بیست روزه هر روز زنگ زدم میگه اولویت با ...

نیلوفر جان یه سوال 

خبر داری دکتر عبدالهیان دستگاه سونوش جوری هست که بتونه جنسیت و تشخیص بده؟ میرفتی مرکز از کسی شنیده بودی که دکتر جنسیت و بگه؟ 

یا فقط باید بیرون سونو بریم برای جنسیت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2804

سلام بچه ها من امروز جواب آزمایشمو گرفتم فاکتور cd19بالاست

واسه چیه این فاکتور

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشاالله به سلامتی بیان بغلت. خواهرشوهرم دوقلو دختر و پسر داره. خییلی عشقن😍 انشاالله نینی های شمام ...

زنده باشي عزيزدلم الهي خدا براشون حفظشون كنه😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
2805
نیلوفر جان یه سوال  خبر داری دکتر عبدالهیان دستگاه سونوش جوری هست که بتونه جنسیت و تشخیص بده؟ ...

نه عزیز دلم نمیدونم 

خب یه سونو بیرون برو آزادبخش خوبه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره چهارشنبه برم انتقال میپرسم.شوهرمو میفرستم بره بگیره.مرسی جوابمو دادی🌺🌺🌺❤

قربونت عزیزم  انشاءالله دامنت سبز شه گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیزم من استرادیول نمیخوردم بمن اصلا ندادن زنگ زدم کلینیک واحد پاسخگویی شماره پروندمو گرفت گ ...

قربونت گلم، اگه نداشتی که بعد از انتقال هم نیازی نیست بخوری.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2801