2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017676 بازدید | 682539 پست
فدات شما بار اول مثبت شدی چه علائمی داشتی؟روز چندم بی بی چک مثبت شد؟؟

کمردرد و پهلودرد داشتم، چون آزمایشم 20 روز بعد از انتقال بود، روز 18 بی بی چک زدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره منم مطب شلوغ دوس ندارم حس میکنم دکتر زیاد وقت نمیذاره  شما با همین دکتر ادامه میدین؟؟

نه من هماتومم خوب شه میرم بوشهر تحت نظر دکتر اونجا، ولی چون خونه مادرم اینا اینجاست انشاءالله برای زایمان میام شیراز.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
سلامنه همین سه شنبه دیروز نه روز قبلشپس طبیعی تو پریود دوم انتقال بدن آخه ترسیدم گفتم شاید اتفاقی اف ...

اره گلم اصلا نگران نباش همه چیز اوکی بوده وگرنه نمیزاشتن بیای خونه ، نگهت میداشتن ازت پول میگرفتن 😂😂 اره خشگلم خیلیا بودن انتقال اول مثبت شدن ولی باید خدا بخواد ، انشالله که شماهم مثبت میشی میای اینجا میگی ، انرژی مثبت میشی برای بقیه 😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام شادن جون خوبی گل پسرت خوبه 

سلام عزیزم، ممنون

خوبی شما؟ نی نیت خوبه؟

پسرم خوبه خداروشکر ولی بعضی روزا همچنان بیقراره هم کولیک داره هم ریفلاکس پنهان

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
2804
آزمایش چی نوشت ؟ واسه من چیزی ننوشت فکر کنم یادش رفت بس که شلوغ بود

عزیزم این آزمایشایی که برام نوشت بعضیاشو قبل از شروع سیکل انتقال انجام داده بودم گفت نمیخواد مجددا بدی، ولی قند رو گفت حتما بده، آزمایشارو برات نوشت هر کدومو قبل از انتقال انجام دادی بهش بگو نیازه باز انجام بدم که هزینه دوباره نشه.

2805
2801