2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017676 بازدید | 682539 پست
کورتاژم تو اسفند بود، تو خرداد که هیسترو شدم گفت چسبندگی دارم نمیدونم از قبل بوده یا نه ولی خیلی از ...

همون دکتری که کورتاژ کرد همون هیسترو کرد؟

خب اگه از قبل بود که موقع کورتاژ متوجه میشد دیگه

درسته؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بچه ها از چند تا دکتر پرسیده بودن گفتن تاثیری نداره رو مثبت یا منفی شدن. اره تجربه شو دارم اتفاقا ...

عزیزم منم با بیهوشی انتقال دادم خیلی خوبه که بعضیا میخوان اون لحظه ببینن و حس کنن ولی فکر کنم نتیجه کار خیلی مهمتر باشه برای کسی که میترسه مثل من استرس از همه چی بدتره 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
والا دیروز به من گفتن جنینی برام تشکیل نشده اما امروز زنگ زدن گفتن یکی از تخمکهات واکنش نشون داده شن ...

وای قربونش برم

یه لحظه یه جوری شدم الهی که همین فسقلی براتون بمونه عزیزم❤❤😘🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2803
تازه دکترم میگفت آخر تیر برای بار دوم بیا هیسترو که ببینم چسبندگی برطرف شده یانه ولی دیگه ازش خواهش ...

انشالله با همین انتقال باردار میشی عزیزم❤❤❤❤

همون دکتری که کورتاژ کرد همون هیسترو کرد؟ خب اگه از قبل بود که موقع کورتاژ متوجه میشد دیگه درست ...

بله دکترم همون بود

ولی موقع کورتاژ نمیفهمن چسبندگی رو، چون دور بین نمیفرستن داخل که، فقط عمل کورتاژ رو انجام میدن

برای بعضیا بقایا رو با هیستروسکوپی درمیارن که میبینند داخل رو ولی برای من کورتاژ معمولی بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله دکترم همون بود ولی موقع کورتاژ نمیفهمن چسبندگی رو، چون دور بین نمیفرستن داخل که، فقط عمل کورتاژ ...

آهان برا من با هیسترو نوشته تو خلاصه پرونده

2804
ببین گلم این تفسیر شما هم غلط هست هم درست درسته برای اینکه وقتی انسدادی نیست یعنی نتونسته مراحل تما ...

عزیز دلم واقعا ازت ممنونم که اینقدر با درک و باحوصله جواب میدی انشاءالله خدا همیشه حافظ گل پسرت باشه

به ما از همون اول پیشنهاد اهدایی دادن ولی اصلا نمیتونیم بپذریم فعلا تاجایی که توان داریم با اسپرم خودمون ادامه میدیم هرچندبعد11سال دیگه توانی برام نمونده😢😢

😍😍خدایا شکرت
عزیزم شوهر منم آزواسپرمه از بیضش اسپرم گرفتن ولی غیرانسدادیه

آره عزیرم شمارا یادمه دوسال پیش باهم صحبت کردیم فکر کنم ماله خوزستان باشید 

شما الان جنین فریز دارید؟

😍😍خدایا شکرت

سلام خوبین من آمپول آنوکساپارین ۶۰۰۰ و ۴۰۰۰ آمپول و شیاف پروژسترون لووتیروکسین متفورمین و مقداری ویتامین های مختلف دارم که به قیمت خیلی خوب و پایین میدم هر کس خاست اعلام کنه که تقدیمش کنم😍

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

سلام خوبین من آمپول آنوکساپارین ۶۰۰۰ و ۴۰۰۰ آمپول و شیاف پروژسترون لووتیروکسین متفورمین و مقداری ویتامین های مختلف دارم که به قیمت خیلی خوب و پایین میدم هر کس خاست اعلام کنه که تقدیمش کنم😍

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

2805

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

عزیز دلم واقعا ازت ممنونم که اینقدر با درک و باحوصله جواب میدی انشاءالله خدا همیشه حافظ گل پسرت باشه ...

ممنونم عزیز دلم 😍 😍 😍 😍 ان شاء الله شما هم مامان میشی

ولی یه چیزی بگم، بچه داری خیلی سخته، نذار تمام انرژیت صرف ناباروری بشه، اون وقت تاب و توان بچه داری میاد پایین، اینو کنم تا وقتی بچه ام به دنیا نیومده بود نمیفهمیدم یعنی چی میگفتم من فقط بچه دار بشم همه جوره توانش رو دارم، ولی میبینم اصلا شوخی نیست، بچه واقعا اعصاب و انرژی و صبر و حوصله زیاد میخواد، اگر همه صبر ما سر ivf تمام بشه خیلی اون بچه گناه داره

ناباروری دزد بدیه خیلی از خوشی های آدم رو می دزده😢😢😢

من دلم روشنه زود مامان میشی 😍 😍 😍 😍 

2801