2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
عزیزدلم با خوندن پیامت کلی حس خوب گرفتم الهی سالم بغلش کنی واسه منم دعا کن این لحظه ها نصیبم شه

حتما عزیزم.همونطوری که من با تمام پوست و گوشت و استخونم لحظه های منفی شدن و حسرت کشیدن و با اشک و آه لباس بچه دیدن رو کشیدم و التماس این و اون کردم که برام دعا کنین خدا بهم یه بچه سالم بده میدونم چی میگی  .یقین داشته باش اون روز به زودی فرا می رسه. من همیشه برای همه کسایی که مثل خودم در حسرت بودن دعا میکنم از ته دلم.هر چقدر از این حس قشنگ بگم کم گفتم.یعنی تا تجربه نکنی درک نمیکنی.ناخوداگاه یه حرکت یهویی میکنه که دلت غش میره و با صدای بلند قربون صدقه اش میری و بعدشم اشک تو چشمات جمع میشه میگی خدایا به بزرگیت قسمت میدم هیچ زنی آرزو این لحظه به دلش نمونه.آمین یا رب العالمین❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
امروز رفتی جهاد

سلام اره اومدم وای گفت یکم کیست داری ولی چون از لنفوسیتم وقت زیاد ندارم قرار شد این ماه انتقالم بشه دیگه نمیدونم شانس موفقیت و پایین میاره کیست یا ن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اره اومدم وای گفت یکم کیست داری ولی چون از لنفوسیتم وقت زیاد ندارم قرار شد این ماه انتقالم بشه ...

ایشالا که موفق باشی دارو داد بهت چی داد چقد شد هزینش

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام زینب خانوم .من برای دوماه قبل پانکچرهرروزش شیروتخم مرغ ودمنوش رازیانه میخوردم.ومیوه های فصل تاب ...

ببین گلم من اطلاعی در مورد تغذیه و تعیین جنسیت ندارم

فقط اینو بدون هیچ وقت داروهای سنتتیک و گیاهی رو همزمان نخور

کلا هم از دارو گیاهی که خودم عرقش رو بخورم یا دم کنم به خاطر دلایل علمی و معلوم نبودن دوز درمانی و مجاز دوری میکنم، به طب سنتی هم اصلا اعتقادی ندارم چون جز ضرر چیزی ازش ندیدم 

نمیدونی این دکتر متین تو مام چقدر خونسرده دایرکت دادم ازش پرسیدم سرکار بودن و اینا رو کل جمله ای که ...

عزیزم خواسته نترسی الانم هنوز خطر وحشتناک نداره هر چی ماه های بارداری بره بالاتر خطر بیشتر میشه 

منم چون میدونم با هزار سختی باردار شدی میگم استراحت کن ولی تاکید می‌کنم استراحت مطلق خیییییییر

سلام لطفا راهنماییم کنید دوبار انتقال جنین دادم هر دوبار منفی شده شوهرم آزو اسپرم خودم هیچ مشکلی ن ...

سلام عزیزم، نه اصلا شما هیچ مشکلی نداری، متاسفانه ازواسپرمی گاهی دفعات بیشتری از درمان رو نیاز داره و فقط باید تو مرکز معتبر تکرار بشه IVF 

فقط یه سوال آزمایش ژنتیک همسرتون انجام دادن؟ آزمایش azf چی؟ آزمایش هورمونی چه طور؟ نوع ازواسپرمی مشخص شده؟ 

عزیزم خواسته نترسی الانم هنوز خطر وحشتناک نداره هر چی ماه های بارداری بره بالاتر خطر بیشتر میشه  ...

آره عزیزم متوجه ام چی میگی.باشه.دیگه اومدم مرخصی1ماهه گرفتم تا آنومالی ببینم چی میشه.اگرم نرفت بالا که میمونم تو خونه و استراحت میکنم.نه مطلق که به خاطر لخته شدن خون خودمم میترسم.دعام کن دیگه.بازم مرسی از همفکریت  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
به من خود دکتر داد تو ابن سینا 

ببخشیدشماکه تعیین جنسیت کردید به نظرتون 6تاجنینم پسرداره باتوجه به اینکه قبل تخمک کشی تغذیه ام شیرتخم مرغ ودمنوش رازیانه بوده

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
2810