2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044164 بازدید | 684362 پست
دقیقا من دیشب یه خانومی که واگذارش کردم به خدا میگفت بچه ای که اونجوری به وجود میاد حرامه البته منم ...

بله گلم پیاماتو خوندم و کلی حرص خوردم که یک نفر بهت اونجوری گفته ولش کن هیچکس جای ماها نیست نمیدونن ما به چه دغدغه و نگرانی هایی داریم دست و پنجه نرم میکنیم انگار ما دوست داشتیم که اینجوری .....

ولش کن اصلا دیگه بهش فکر نکن خدای ما انقد بزرگه که از همه چی آگاهه من خیلی از این قوانین رو قبول ندارم و مطمئنم حرف خدای ما نیست💚

خدا برای ماها درد کشیده ها بشدت کافیه گلم دیگه به هیچی فکر نکن ایشالله پانکچر خیلی خوبی داشته باشی و بزودی مادر بشی مامان مهربون🥰😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله گلم پیاماتو خوندم و کلی حرص خوردم که یک نفر بهت اونجوری گفته ولش کن هیچکس جای ماها نیست نمیدونن ...

قربونت برم عزیزم بله منم اصلا قبول ندارم خدا خیلی بزرگه. ممنونم الهی آمین انشالله خودتم با این انتقال مامان بشی گلم 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم بله منم اصلا قبول ندارم خدا خیلی بزرگه. ممنونم الهی آمین انشالله خودتم با این انتقا ...

مرسی عزیزم الهی آمین . الهی همه خانمای گل این تاپیک هرچه زودتر از این گرفتاری و آزمون رها بشن و مامان بشن که مطمئنم ماها از بهترین مامانای دنیا میشیم بسکه قدر جگر گوشه هامونو میدونیم الهی همه منتظرا هرچه زودتر به خواسته دلشون برسن خدا الهی تو تقدیرمون بهترین ها رو بزاره🥰🤩

عزیزم من برای دفع از پله خیلی بالا و پایین رفتم و کاچی و دمنوش دارچین خوردم. پله خیلی تاثیر داشت. وق ...

ممنون گلم آخه من مشکلم اینه از اول تا الان ی لک کوچیک هم نداشتم. شما با خوردن دارچین ب خونریزی افتادی؟

صلوات  
من که عرض کردم منظورم به شما نی و تشکر کردم که سوال کردید به دوستان کمک کنید حرفم کلی بود آخرین پیام ...

عزیز دلمی

منم تجربه بهمن رو دارم و دو مرکز دیگه

ان شاء الله همگی در این مسیر پر فراز و نشیب در پناه خدا زودتر به نتیجه ای خوشحال کننده برسیم

برای شما خواهر عزیزم خاصه آرزوی حاجت روایی دارم.

عزیزم من دقیقا عکس اینو میگم.میگم خودتو درگیر حروم و حلال نکن.هیچ مشکل شرعی نداره اون جنین

اتفاقا من اصصصلا یه درصدم به این فک نمیکنم فقط مابین صحبتهای دوستان شنیدم خوب متوجه نشدم منظورشون رو گفتم ببینم چی به چیه مگه استغفرالله آدما جای خدان دراین موردم تعیین میکنن حلاله یا حروم اینم یه نوع مریضیه مثه خیلی مریضی های دیگه راه و چاره شم همینه وقتی چاره ی دیگه ای نیس پس چرا حروم باشه و اینکه خدای نکرده جور از جون هممون( هرکسی که تو این راه قدم میزاره) مگه با مرد غریبه و نامحرم بودیم بگیم حرامه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون گلم آخه من مشکلم اینه از اول تا الان ی لک کوچیک هم نداشتم. شما با خوردن دارچین ب خونریزی افتاد ...

من داروهانو قطع کردم . لکه دیدم. بله عزیزم گرمی بخوری و پله خونریزی شروع میشه.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
واقعا عزیزم ممنونم ازت خدا کنه برا منم زیاد بشه ...برا منم داروهامو زیاد کرد

انشاالله زیاد میشه و میای بهمون خبر میدی از خوشحالی موفق باشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیز دلمی منم تجربه بهمن رو دارم و دو مرکز دیگه ان شاء الله همگی در این مسیر پر فراز و نشیب در ...

مرسی عزیز مهربون ممنونم بابت دعای خیرت انشالله بزودی خودت حاجت روا بشی🥰

سلام ببخشید خواستم بپرسم معمولا دومین پری بعد پانکچر چجوره عقب میوفته جلو میوفته یا همون سر موعد پری ...

من اولین پریودی  دقیق یه هفته بعد از پانکچر شدم و دومین سرموعد پریود شدم یعنی مثه قبل که 29 روز یه بار میشدم

من داروهانو قطع کردم . لکه دیدم. بله عزیزم گرمی بخوری و پله خونریزی شروع میشه.

ممنون گلم. من امروز پیاده روی رفتم از پله هم چند باری بالا پایین رفتم. فقط استرس درد شو دارم میترسم خیلی اذیت شم. 

صلوات  
ممنون گلم. من امروز پیاده روی رفتم از پله هم چند باری بالا پایین رفتم. فقط استرس درد شو دارم میترسم ...

نه دردش قابل تحمله.

من و یکی از کاربرای اینجا هفته هفت رفتیم سونو بهمون گفتن قلب تشکیل نشده. هردومون صبر کردیم. برای اون هفته بعدش تشکیل شد. برای من سقط.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزم میشه بگید شما مرکز مام رفتین ؟ تحت نظر کدوم دکتر بودین؟ انتقال منفی هم داشتین توو مام؟ pg ...

سلام عزیزم خوبی؟ من رویان رفتم گلم، سه سال هم درمان طول کشید، دو تا iui منفی و اولین میکرو مامان شدم

نه هیچ کدوم نیاز نبود