2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044143 بازدید | 684362 پست
ای خدا مارگریت جون این دیگه چیه! خوب چرا از اول متوجه نشده و دارو شروع کرده؟ حتما نظر دکترای دیگه رو ...

عزیزم تو دوره قبلم رحمم کامل سالم بود. بار اول بود دیدن. من تو نت مطالعه کردم. اونا که چیزی نگفتن ولی فکر کنم در اتر بالا رفتن استروژن هست. خودم حس میکنم در اثر پانکچر و انتقال اینجوری شدم. آخه من همیشه پریودیم هفت رو بود و 5 روز کامل خونریزی. اما الان نامرتب شده و سه روز شده و فقط یک روز خونریزی و اونم سیاه سیاه 

دارو چی من اصلا بهم دارو نداد

لتروزول و ستروتاید بهم داده

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت. کاش واسه ماها هم اتفاق بیفته. مشکلت چی بود. میپرسم چون میخوام ببینم به خودمون امیدوار باش ...

عزیزم اگه بدونی من چ روزهایی داشتم چ دردهایی کشیدم شاید بچه های قدیمی اینجا یادشون بیاد همش با خدا جنگ میکردم ولی دیگه به یه جایی رسیدم خودمو سپردم بخدا گفتم خدایا اصرار نمیکنم هرطور خودت میدونی ... الان به این نتیجه رسیدم این خودمم بودم با اون افکار مانع باروریم میشدم وگرنه خدا خدای همه ماست... انشاله همتون مثل من اینطور شوک زده بشین 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم شما میدونین چند روز بعد از پانکچر ، پریود میشیم؟

بستگی به بدن داره من یک هفته بعدش شدم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام گلم آیدی زینبی جون رو داری میخوام تگش کنم سوال بپرسم. شما نمیدونین چرا سه روز بعداز پانکچر پری ...

@زینبی_بابا    

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@زینبی_بابا    

مرسی عزیزم.

میترسم اصلا پریود نباشه و خونریزی باشه. چون الان قطع شد. امروز کار خونه انجام دادم و جارو برقی هم کشیدم😭

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بنظرم ۶۰ درصد هم آمار بالاییه. ولی از کجا معلوم توی پیج هاشون آمار درست رو اعلام کنن. شاید جنبه ی تب ...

من خودم تو مام مثبت شدم و تو گروه مام هستم کلی باردار داشت تو اردیبهشت

حالا من درصدشو که تو گروه نمیفمم ولی از ۴۲ نفر که من میشناختم حداقل ۱۵ نفر موندن واسه تیر که چندتاشون کنسلی بودن بخاطر مثبت شدن تست کرونا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بستگی به بدن داره من یک هفته بعدش شدم

میترسم اصلا پریود نباشه و خونریزی باشه. چون الان قطع شد. امروز کار خونه انجام دادم و جارو برقی هم کشیدم😭

عزیزم منتظرم پریود بشم .چند روزه درد دارم ولی هنوز نشدم 

عزیزم اگه می خوای سیکلتو شروع کنی قبل شروع سیکل باید بری هماتولوژی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم. میترسم اصلا پریود نباشه و خونریزی باشه. چون الان قطع شد. امروز کار خونه انجام دادم و جا ...

شاید طبیعی باشه عزیزم .من خودم هم چند روز بعد پانکچر پریود شدم ولی خوب من پروژسترون زده بودم .دیگه کار نکن .استراحت کن .آخه دختر خوب چرا جارو کشیدی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم با دکتر هدایتی هماتولوژیست رویان ویزیت شدم  برای شما چه تجویزی داشت؟

عزیزم من واسه پنج شنبه نوبت دارم 

واسه شما چی تجویز کرد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم فرتیل  سی ام خیلی خوبه بچه های اینجا از ال آرژنین هم نتیجه خوبی گرفتن هم ساشه داره هم ...

ان شاالله ممنونم گلم

شاید طبیعی باشه عزیزم .من خودم هم چند روز بعد پانکچر پریود شدم ولی خوب من پروژسترون زده بودم .دیگه ک ...

شوهرم سرش شلوغه ...خونه خیلی کثیف بود. 😭

سوال منم هست سه روز بعدش پریود شدم.دو هفته زودتر. نمیدونم داروهامو ادامه بدم یا نه؟ 

عزیزم بخاطر داروها پری بعد پانکچر اغلب ربطی به موعد نداره از ۳روز تا دو هفته بعد پانکچر ممکنه اتفاق بیوفته نگران نباش

ولی من جز آنتی بیوتیک دارویی بعدش نداشتم! 

البته بخاطر عمل و ورم تخمدانها بهتره ۵،۴ روز کار سنگین و خم و راست اینا رو مراعات کنی