2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
بنظرم ۶۰ درصد هم آمار بالاییه. ولی از کجا معلوم توی پیج هاشون آمار درست رو اعلام کنن. شاید جنبه ی تب ...

بله اینم هست .اصلا مشخص نیست آمارهایی که مراکز میدن درست باشه یا ن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم قدم نو رسیده مبارک انشاالله به زودی مرخص میشن  یادته توی انتقالت لک دیدی گفتی دیگه پریود ...

ممنونم عزیزم.. چه یادآوری به موقعی بود. انشالله  

انشالله شما هم به زودی یه کوچولوی خوشگل و سالم میاد به آغوشت   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خداروشکر😍 میشه بگین دلیل آی وی اف شما چی بود؟

ممنون عزیزم دلیل اصلی شوهرم خودمم مشکل ضخامت داشتم اساسی 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ممنون عزیزم دلیل اصلی شوهرم خودمم مشکل ضخامت داشتم اساسی  

انشاالله به سلامتی بارداری و زایمان خوبی داشته باشین.

منم مشکل اصلی دی ان ای اسپرم همسرم هست. سه بار سقط داشتم. یعنی ممکنه ماهم بتونیم طبیعی باردار شیم؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام گلم آیدی زینبی جون رو داری میخوام تگش کنم سوال بپرسم. شما نمیدونین چرا سه روز بعداز پانکچر پری ...

نه ب خدااا عزیز دلم 

بذار زینب جون میاد جواب تو میده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام چند روز بعداز پانکچر باید پریود شد

سوال منم هست

سه روز بعدش پریود شدم.دو هفته زودتر. نمیدونم داروهامو ادامه بدم یا نه؟ 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
ممنونم عزیزم بنظرت فرتیل سی ام بخورم خوبه؟

اره عزیزم فرتیل  سی ام خیلی خوبه بچه های اینجا از ال آرژنین هم نتیجه خوبی گرفتن هم ساشه داره هم قرص دوز 1000 که گویا باید روزی 3تا بخوری برای خونرسانی به رحم 

فدات عزیزم ایشالله با این انتقال مامان دوقلوهای نازت بشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سوال منم هست سه روز بعدش پریود شدم.دو هفته زودتر. نمیدونم داروهامو ادامه بدم یا نه؟ 

منم 1 هفته بعد شدم تقریبا 11 روز زودتر از موعد اصلیم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره عزیزم همونم ... بعداز انتقال دومم که منفی شد کلا قید انتقال و دکتر رو زدم .. به طور معجزه آسایی ...

خوش بحالت. کاش واسه ماها هم اتفاق بیفته. مشکلت چی بود. میپرسم چون میخوام ببینم به خودمون امیدوار باشیم. یا به خدای خودمون