2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044075 بازدید | 684356 پست
همبشه پشتشونو كردن بهمون و خواب تشريف دارن☹️ولي گفتن يه دختر يه پسر احتمالا. براي شمارو نگفتن؟

نه به من چیزی نگفتن حتی هفته۱۵هم سونو دادم بازم چیزی نگف 

اینقد فکرم درگیر سالم بودنشونه که اصلا پیگیر جنسیت نیستم 

الانم دعا میکنم پنجشنبه بگن همه چی خوبه 😍. 

این نگرانی واسترس بعد انومالی تموم میشه؟🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خونریزیت در چ حدیه  ؟ منم  اینطور بودم چنذ بار خونریژی تا چند هفته هم لکه بینی& ...

سلام عزیزم شما خونریزیت به چه دلیل بوده؟منم الان ۱۶ هفته هستم چند بار اینجوری شدم واقعا میترسم

من ١٢ هفته و ٤ روز سركلاژ شدم. كلا دكترم گفت من كاري به سرويكس ندارم همه دوقلوهارو سركلاژ ميكنم ...

اها خوبه عزیزم  

من که نمیدونم سرویکس چنده 

دکترک اصلا در این مورد حرفی نزد

هزینه سرکلاژتون چقد شد؟

نه به من چیزی نگفتن حتی هفته۱۵هم سونو دادم بازم چیزی نگف  اینقد فکرم درگیر سالم بودنشونه که اص ...

منم نپرسيدم تو ان تي يدونشو دكتر ديد دوباره ١٥ هفته و چند روز رفتم سونو اونجا گفت دختر و پسر. واقعا تنها موضوعيه كه برام اهميت نداره فقط و فقط سالم باشن همينو بس.بعداز انومالي ميرسيم به بحث شيرين حركتاشون🤕🤕ديگه بايد استرس حركتشونو داشته باشيم😂

خداياشكرت....❤️ 
اها خوبه عزیزم    من که نمیدونم سرویکس چنده  دکترک اصلا در این مورد حرفی نزد هزینه ...

عزيزم سرويكستو تو سونو ان تي نوشته. 

سركلاژم اگر اشتباه نكنم ٢٦٠٠ شد 

خداياشكرت....❤️ 
خداروشکر  بالاخره میرسیم به ی بحث شیرین😂

بله بله ديگه بايد بگيم اي واي چرا حركت نكردن اي واي چرا تكون نميخورن☹️ميگم شماهم پا درد داري من شبا موقع خواب بيچاره ميشم😭

خداياشكرت....❤️ 
2810