2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044189 بازدید | 684363 پست
خانمی شما ازمایش ایمنی انعقادی دادین تاحالا  منم خودم ۳ بار انتقالم منفی شده بار اخر لکه های ق ...

چراعزیزم ازمایشاتوانتقال خون تهران انجام دادم،مشکل ایمنی وانعقادیم داشتم چون سرم ای وی ای جی وانوکسابرام نوشت دکترباپردنیزولون،ولی دوتاسرم نوشت ک الان همه میگن هر۲۰کیلو۱سرم من ۷۰,کیلوهستنم الهیکه مامان بشی اینبارعزیزم😘😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره چیکا جون حس سنگینی دارم دیگه مثل قبل نمیتونم راحت برم دستشویی

اره عزيزم منم بعداز سركلاژ اينجوري شدم حتي الانم سرپا ميمونم حس ميكنم يچي تو واژنم سنگيني ميكنه. كم كم عادي ميشه نگران نباش 

خداياشكرت....❤️ 
شیاف امپول هم استفااده میکنی؟؟استراحت میکنی ؟

شیاف آره روزی دوتا .ولی آمپولم رو قطع کرده بود که خونریزی کردم باز شروع شد.استراحت هم دارم.اللن برای شما لک و خون کامل قطع شده؟آخرین بار کی اینجوری شدین؟

اره عزيزم

امنیو هم انجام دادی یانه؟؟

بم پیشنهاد دادن برا  اینکه مطمین بشم از سالم بودنشون انجام بدم 

ولی. ترسیدم اتفاقی بیفته. انجام دادم الان  هم استرس اینو دارم نکنه. کار اشتباهی کردم وباید انجام میدادم🥺

اره عزيزم منم بعداز سركلاژ اينجوري شدم حتي الانم سرپا ميمونم حس ميكنم يچي تو واژنم سنگيني ميكنه. كم ...

انشاالله خدا رحم کنه .من هر لحظه با ترس و لرز میرم سرویس.کلی ورد میخونم 

امنیو هم انجام دادی یانه؟؟ بم پیشنهاد دادن برا  اینکه مطمین بشم از سالم بودنشون انجام بدم  ...

نه عزيزم خداروشكر ازمايشم سالم بود. كاش ازمايشو ميدادي به حرف ازمايشگاه نبايد گوش ميكردي.همون ازمايش هم كافي بود

خداياشكرت....❤️ 
شیاف آره روزی دوتا .ولی آمپولم رو قطع کرده بود که خونریزی کردم باز شروع شد.استراحت هم دارم.اللن برای ...

اخرین بار هفته ۱۲

من همش درحال استراحتم 

خونریزی کع داشتم روزی دوتا شیاف و دوتا امپول پروژسترون 

بعد که امپولا رو قطغ کردم شیاف روزی سه تا

الان  شیاف روزی دوتا میزنم وبازم درحال استراحت