2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044363 بازدید | 684381 پست
اله جانینان هرجا هستی موفق باشی و دلت پر از شادی

ساغ اول جیران..... 

گون او گون اولسون گؤزه ل خبرلریوی وئرسن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه ولی فقط یه بار دستشویی داشتم کاهو و روغن زیتون بخور روز چندمی؟

ن هنوز نرفتم انتقال من انتقال اولم خیلی سخت یبوست شدم دفعه دوم اما بهتر بود الآنم یبوستم و میترسم بازم اتفاق بیافتد کاهو برا تیرویید میگن مضره چون کم کاری تیروئید دارم ،اما فک کنم چون دارو استفاده میکنم مضر نباشه پس اینارو مصرف کنم انشاالله حله ،انشاالله بی بی چک مثبت برا همه مون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه داروهایی استفاده میکنی؟

انوکسا، فولیک اسید، استرادیول، آمپول پروژسترون سه روز اول انتقال، از فردا شیاف فرتیژست، آمپول هاش سی جی هر سه روز باید نصفی تزریق کنم، به تو چی دادن عزیزم؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه خداروشکر، سعی کن آب زیاد بخوری، یه کم راه برو و تحرک داشته باش، چون اگه خیلی بخوابیم روده هم تنبل ...

ممنون جونم از راهنمایی هات

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
والا من چون مکرر ذات الریه میکردم یه بار از طریق معرفی دوستان پیش این متخصص حلق و گوش و بینی رفتم... ...

پس منم برم متخصص حلق بینی بنظرت سردر بیاره

سلام عزیزم تاپیکو ذخیره کن که دیگه نیاز نباشه کسی لایکت کنه راستی ان شاءالله که بهترین نتیجه ها رو ...

ممنون دکتر منم موسی پوره استراحت کردین دوران حاملگیتون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام 

کسی بعد از لاپاراسکوپی آمپول دیفرلین داشته برای چی تجویز میشه 

دکتر برای من ۴ تا نوشته تاثیری تو ذخیره تخمدان نمیزاره 

نمیدونم برای چی داده از یه طرف میگم  از این ۴ ماه استفاده کنم ورزش کنم و به بدنم استراحت بدم شاید خدا خواست بعدش پانکچر و انتقال مثبت داشتم از یه طرف میترسم سنم بالاتر بره و ذخیرم کمتر بشه

لطفا اگر اطلاعی دارید راهنماییم کنید

ساغ اول جیران.....  گون او گون اولسون گؤزه ل خبرلریوی وئرسن....

انشاالله گلم آنا انشاالله روزی برسه برگردم همه این حرفامو بالبخند بخونم

این تاپیک مال سال ۹۴😑

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
پس منم برم متخصص حلق بینی بنظرت سردر بیاره

اگه کار درست باشه حتما چرا که نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  کسی بعد از لاپاراسکوپی آمپول دیفرلین داشته برای چی تجویز میشه  دکتر برای من ۴ تا ن ...

عزیزم آندومتریوز داشتی؟ 

این تاپیک مال سال ۹۴😑

عزیزم این تاپیک مال سال ۹۴ نیست از سال ۹۴ فعاله.... 

اگه کار درست باشه حتما چرا که نه..... 

خیلی ممنون که حوصله می‌کنی جواب میدی میبوسمت فسقلیای خاله رو هم از طرف من ببوس بگو ماهارو دعا کنن شش سال خوندم نی نی سایت و اما نمی‌تونستم عضو بشم خوشحالم در کنار دوستام هستم که میتونن کمک کنن بهم

خیلی ممنون که حوصله می‌کنی جواب میدی میبوسمت فسقلیای خاله رو هم از طرف من ببوس بگو ماهارو دعا کنن شش ...

دست بوسن خاله جون.....