2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
عزیزم من سه روز اول انتقال دوتا آمپول پروژسترون داشتم، از فردا روز چهارم گفته هر 12 ساعت یه شیاف، فک ...

عزیزم باردلری؟چند روز استراحت مطلق بودی؟چطور میخوابی ؟من خیلی تکون میخورم

گلم تو یبوست نیستی؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم الان که روز اولم چه کارایی انجام بدم بهتره ؟

عزیزم کار خاصی نیاز نیست بکنی..... 

تغذیه مناسب طبعت داشته باش و از تغذیه هیچ کس تقلید نکن..... 

کلا تغذیت رو جوری تنظیم کن یبوست نشی... 

استراحت نسبی داشته باش هر از گاهی هم اشو تو خونه یه دوری بزن..... 

من خودم دو تا سفیده تخم مرغ رو که قبل شروع سیکل داشتم بعد انتقالم ادامه دادم به خاطر پروتئنش..... 

خودت رو سرگرم کن که کمتر به انتقالت فکر کن..... 

کتاب بخون..... 

فیلم و موسیقی و کلا هر چیزی که کمک کنه یادت بره انتقال دادی..... 

به علائم و این جور چیزا الا فکر نکن..... 

از مادر بودنت لذت ببر چون ماها جزء نادر مادرهایی هستیم که مادر شدنمون رو زودتر از بقیه مادرها حس و تجربه میکنیم..... 

از این دو هفته استثنایی لذت ببر بقیش دیگه میریم تو لیست بقیه مامانها.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزمی خدا حفظشون کنه انشاالله با دعاهای خوب تک تک تون شما اهل تبریزین

بله عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نه نیستم، شنبه انتقال دادم، به ما مرکزمون گفت فقط 24 ساعت استراحت نسبی، بعد روال عادی باشید، من خودم سه روزه استراحت نسبی هستم، ولی از فردا روال عادی رو پیش می گیرم، میگن استراحت مطلق نباشید که خون رسانی به رحم صورت بگیره، ولی کار سنگین نکن، خم و راست هم نشو.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
داروهای که شبا میخورم پس باید دوساعت قبل بخورم شام هم باید یکساعت حداقل قبل دارو بخورم چون وسط غذا آ ...

آره با کمی بالا و پایین کردن برنامه داروهاست میتونی این قضیه رو هم کنترل کنی..... 

عزیزم کار خاصی نیاز نیست بکنی.....  تغذیه مناسب طبعت داشته باش و از تغذیه هیچ کس تقلید نکن.... ...

ممنون عزیزم چشم اره خودمو سرگرم کردم اون روز تجسم میکنم که تو سونو بچم ببینم با دعای شما عزیزانم 

آهان فک کردم اهل تبریز هستین یه لحظه خوشحال شدم خواستم دکتر معرفی کنی

نه متاسفانه از زادگاهم دور افتادم..... 

بله عزیزم..... 

.😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه متاسفانه از زادگاهم دور افتادم..... 

اله جانینان هرجا هستی موفق باشی و دلت پر از شادی

گلم تو یبوست نیستی؟؟

نه خداروشکر، سعی کن آب زیاد بخوری، یه کم راه برو و تحرک داشته باش، چون اگه خیلی بخوابیم روده هم تنبل میشه و یبوست می گیریم، انجیر تو آب بخیسون بخور، اگه یبوستی نشاسته نخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
پس من برا مشکلم برم گوش حلق بینی ن متخصص معده؟؟

والا من چون مکرر ذات الریه میکردم یه بار از طریق معرفی دوستان پیش این متخصص حلق و گوش و بینی رفتم..... 

که ایشون تشخیص دادن مشکلم به رفلاکسم برمیگرده.... 

یه مدتم پیش متخصص معده رفتم که تشخیص رفلاکس صفراوی رو دادن از طریق آندوسکوپی....

اما دیگه کلا سالهاست زیر نظر دکتر حلق و گوش و بینیم هستم..... 

دیگه یه سرماخوردگی هم داشته باشم میرم پیششش..... 

خخخخخخخ....