2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اصلا ربطی به فرش و فریز نداره به شرایط هر فرد بستگی داره و تستهای هورمونی و سونو ها و.... 

من دفعه قبلی ۱۲ انتقال فرش پریودشدم دکتر چیزی نگفت علت خاصی نداره؟ یکی هم بود تو سیکل فریز پریود شد

یا رب العالمین
امروز که خیلی خیلی ناراحت شدم، فقط توی دلم گفتم خدایا این همه رفت و آمد بخدا در روز من دو تا آمپول ه ...

عزیزم توکلت به خدا باشه انشالله که ضربان قلبشم میبینی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلمممم مرررررسی بابت دلگرمیتتتت😘😘😘انشالله خدا هر چی میخای بهت بده، دلم گرم شد با حرفت، امیدم ...

خواهش میکنم گلم من حقیقتو گفتم که بدونی هنوز دو سه هفته وقت داری انشالله دفعه ی بعد صدای قشنگ قلبشو میشنوی😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انتقال دو و پونصد و بیست شد ۴ تاسرم رو حدود ۴۹۰۰ خریدم البته بیمه تامین اجتماعی سرم هارو تایید کرد ...

عزیزم فکر کنم سرم هارو برات با بیمه حساب کردم..... 

البته من قیمت‌های روز رو نمیدونم اما فکر کنم چند ماه پیش یکی از دوستان میگفت دونه ای سه و پانصد هست..... 

با این حساب ۴ تا رو برات خوب حساب کردن..... 

البته بازم میگم اصلا در جریان قیمت‌ها نیستم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دفعه قبلی ۱۲ انتقال فرش پریودشدم دکتر چیزی نگفت علت خاصی نداره؟ یکی هم بود تو سیکل فریز پریود شد

عزیزم خوب شرایط تورو نمیدونم دقیق..... 

من خودم تو سیکل سومم که + شدم روز 11-12 لک بینی داشتم یه شیاف سیکلو به دو تا آمپول پروژسترون اضافه شد.... 

بعد لک بینی قطع شد یه کن بعد اون شیاف رو قطع کرد..... 

مجدد بعد سونوی قلب هم به خونریزی افتادم که این دفعه دو تا شیاف سیکلو اضافه شد و آمپول انوکسوپارین هم قطع شد..... 

منظورم اینه نمیدونم برا شما پریو. بوده یا خونریزی و آک بینی و این داستان‌ها...... 

معمولا تا روز آز سعی میکنن شرایط رو استیبل کنن اما خوب ممکنه خونریزی شما حکم شروع پریود بوده نه افت پروژسترون..... 

یعنی دکتر تشخیص منفی شدن داده دیگه نخواسته خونریزی رو مهار کنه..... 

عزیزم خوب شرایط تورو نمیدونم دقیق.....  من خودم تو سیکل سومم که + شدم روز 11-12 لک بینی داشتم ...

روز ۱۲ که پریود شدم یه امپول زدم وشیاف ودوفستون هم‌که داشتم استفاده کردم تاروز ۱۵  ولی پریود بود لکه بینی نبودخودم فهمیدم 

یا رب العالمین
مرسی جونم که گفتی ولی مثل اینکه برای انتقال فرش هم میدن. آنا جون گفت بستگی به شرایط داره

نمیدونم سارا .من انتقال اولم فرش بود نداشتم.به هرحال روش دکترا باهمدیگه فرق میکنه .میگم دکتر انا جون کی بود؟ 

اگه اشتباه نکنم تو سیکل پانکچر دکترم تجویز می‌کرد احتمالا برا جلوگیری از عفونت و.... 

سلام من میخوام برم ای وی اف تعیین جنسیت ی دختر دارم بنظرتون برای بار اول انتقال به دکتر بگم جنین ۵ روزه انتقال بده میدن 

دکتر مهرنوش امیری میشناسید؟

اگه اشتباه نکنم تو سیکل پانکچر دکترم تجویز می‌کرد احتمالا برا جلوگیری از عفونت و.... 

سلام انا جان شنا دوفاستون دایم میخوری پریود نشی یا میگذاری پریود بشی بعد دوباره میخوری؟

سلام بچه ها خواهش میکنم اگر اینجا کسی شرایط من رو داشته یا داره منو راهنمایی کنه دارم از نگرانی میمیرم

من 11خرداد انتقال جنین بلاست داشتم دیشب لک قهوه ای دیدم زنگ زدم مرکزی ک انجام دادم به من گفتن شیاف پرزسترونم رو 3تا در روز استفاده کنم و اسپرینم رو قطع کنم البته چند روز بود درد کمر رون پا و زیر شکم داشتم حالا از دیشب لک داشتم تا ظهر دیگ قطع شد و دردامم خبری نیست ازش الان خیلی خیلی هاله کم لک دیدم دوباره این حالت نشونه چیه؟؟

ممنونم آلا جان. الهی که قسمت شما هم بشه خیلی زود💙

ممنونم عزیزم ان شاالله قسمت همه چشم انتظارا  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه هاکسی میدونه امپول استرادیول برای کسی که علایم یائسگی داره براچی تجویزمیشه؟مامانم یمدت شدید علایم داشت رفته دکتر بهش امپول استرادیول داد بعد یه دکتر زنان رفت گفت استفاده نکنه

یا رب العالمین
عزیزم فکر کنم سرم هارو برات با بیمه حساب کردم.....  البته من قیمت‌های روز رو نمیدونم اما فکر ک ...

نه عزیزم با بیمه نیست. از داروخانه آزاد خریدم. با بیمه تامین اجتماعی ویالی صد هزار تومن میشه.

بقیه دوستان از بازار آزاد (دلال) میخرن که هر ویال رو بین سه تا شش میلیون میفروشن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻