2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من بتام دو بود باز امیدی هس پس فردا تکرار کنم ازمایشو؟یا الکی امیدوار نکنم خودمو و داروهامو قط ...

کاری که از دستمون بر نمیاد

ولی بدون با تمام وجود دردت رو میفهمیم

برای آرامش دلت صلوات میفرستم

سلام دوستان....

اوناییکه انتقالتون شکر خدا مثبت بود میشه جواب بدید.

آیا علائمی داشتید که دقیقا عین زمان پریودهاتون بود.

اخه هربدن و هر شخص با شخص دیگه فرق داره هرکی دیگه بدن خودشو میشناسه براساس تجربه ای که هرماه داشته.

این سوالم بیشتر از جنبه علائمی مثل رشته خونی که چندروز قبل پریود دیده میشه پرسیدم.

وگرنه ازبابت درد و گرفتگی عضلات و ....نمیشه گفت چون مشترکه.

من روز یازدهم انتقال هستم.۴تا جنین فرش انتقال دادم.

یعنی دقیقا چیزهایی که توو پریودهاتون دیدید بازم دیدید و بعدش مثبت شدید؟؟؟؟

از همگی دوستان خوش قلبم ممنونم ❤️❤️❤️ناراحت نشین دلداری هم ندین 😂😂😂چون والا ناراحت نیستم دوت ...

عزیز دلم...برات بهترینهارو از خدا میخاااام 🤗🤗❤❤😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

خانوما سلام من روز چهارده انتقالم رفتم تیر بتا دادمو عددش ۱۱۷ شد. مرکز گفت دو هفته دیگه بیا سونو واژینال. اما من رفتم سونو شکمی و بهم گفت ساک حاملگی دیده نمیشه. کسی تجربه مشابه داره؟ یکی منو از نگرانی در بیاره. 

صلوات  
منفی شدم عزیزم

ای وای 😭😭😭😭😭

واقعا نمیدونم چی بگم خیلی ناراحتم😔😔👏🏻

خدا بهت ارامش بده و بهت توان بده برای ادامه که انشالله اینبار طبیعی باردار میشی

عزیزم بیا خصوصی یه صحبتی باهات دارم

از همگی دوستان خوش قلبم ممنونم ❤️❤️❤️ناراحت نشین دلداری هم ندین 😂😂😂چون والا ناراحت نیستم دوت ...

ایشالا عزیزم.حتما خیری درش بوده.

درسته، ما می توانیم ☺️💜✌✌✌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من ۲۰تا انوکسا دارم تا آخر تیر انقضا داره اگر کسی نیاز داره بگه بفرستم ❤️

من انوکسام امروز تموم شد و باید برم ببینم ازاد میدن یا نه چون دکترم تهرانه و نسخه ندارم، شمام تهرانی وگرنه خوب میشد ازتون میگرفتم

کاری که از دستمون بر نمیاد ولی بدون با تمام وجود دردت رو میفهمیم برای آرامش دلت صلوات میفرستم

فداتشم مهربونم انشااله خدا جواب قلب مهربونتو بده

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
مرسی مهربونممم..میشه عکس فرتیل رو برام بفرستی،؟؟ از چقدر قبل از انتقال بخورم؟؟ مثلا ب دکترم بگم چ ک ...

من خودم فرتیل استفاده نکردم چون انتقالم فرش بود ولی توی گوگل بزنی میاد فرتیل اید. از یک ماه قبلش خوبه. آزمایشای ایمنی انعقادی یا نمیدونم خدای نکرده داخل رحم مشکلی نداشته باشه باز دکترت خودش بهتر میدونه. عزیزم ای جانم شاید اعصابش از جای دیگه خورد بوده فدات شم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من ۲۰تا انوکسا دارم تا آخر تیر انقضا داره اگر کسی نیاز داره بگه بفرستم ❤️

منکه دکترم دقیق ۱۴تانوشته شیاف ودوفاستون هم ۲۷تا نمیگه این اگه مثبت شد همون روز کجا دنبال آمپول بگرده  

یا رب العالمین