2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044701 بازدید | 684402 پست
میدونم دلت شکستست چون خودم 4بار تجربه کردم.  به حق دل شکستت خدا بزودی دلت رو شاد کنه و خبرای خ ...

فدات عزیزدلم  انشالله خدا از زبونت بشنوه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبم شکر خدا. من چهار روز بعدش پری شدم ولی میگن ۴تا ۱۰ روز زمان میبره. خونریزیم بیشتر از ...

مرسی مهربونممم..میشه عکس فرتیل رو برام بفرستی،؟؟ از چقدر قبل از انتقال بخورم؟؟

مثلا ب دکترم بگم چ کارهایی انجام بدع؟؟؟دکترم دوره متاسفانه 😞

امروزم ز زدم مامان انگار دعوا داره🙁

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونم بله عزیزم خیلی فرق داره یه مایعی تو رحم تزریق میشه بعد سونو واژینال انجام میشه بیشتر شبیه عک ...

ممنونم از توضیحت عزیزم. الهی که سبب ساز بشه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی

عه منم اونجا میرم. ان شاالله به سلامتی و موفقیت عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم از توضیحت عزیزم. الهی که سبب ساز بشه براتون

ممنون گلم😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عکس رنگیم ک انجام دادم گفتن رحمت آرکوئیته ولی خیلییی خفیفه.ولی پیش دکترم ک بردم گفت باید یه سونو دیگ ...

توکلت به خدا انشاالله که به خیر و خوبی بگذره

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

از همگی دوستان خوش قلبم ممنونم ❤️❤️❤️ناراحت نشین دلداری هم ندین 😂😂😂چون والا ناراحت نیستم دوتا جنین دیگه دارم انتقال میدم نشد دوباره پانکچر هی انتقال هی انتقال تا مثبت شم💪🌹🌹

از همگی دوستان خوش قلبم ممنونم ❤️❤️❤️ناراحت نشین دلداری هم ندین 😂😂😂چون والا ناراحت نیستم دوت ...

اشالله عزیزم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
از همگی دوستان خوش قلبم ممنونم ❤️❤️❤️ناراحت نشین دلداری هم ندین 😂😂😂چون والا ناراحت نیستم دوت ...

افرین پر انرژی جان حتما تقدیر قشنگی با این نی نی نداشتی که نشده خدا قشنگترشو واست در نظر داره انشاالله به زودی مامان بشی عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود