2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هااا خوبین همگی 🤗❤ میگم چقدر بعد از قطع داروها پریود میشم؟؟؟

سلام عزیز دلم فک منم نهایت ۲/۳روز 

انشاالله به حق حضرت زهرا این سری انتقال میدی مثبت میشی برای بار دوم مامان میشی😍😍😍😍

سلام عزیز دلم فک منم نهایت ۲/۳روز  انشاالله به حق حضرت زهرا این سری انتقال میدی مثبت میشی برای ...

عزیزم شما ازمایش دادی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم چه قشنگ گفتی ....اخه من اون قطره خون چهارپنج روز پیش دیدم و عین شما که میگی خوشحالی هم بابتش ک ...

من هم روز دوازدهم انتقال هستم. 

روز دهم لکه بینی قهوه ای داشتم و روز یازدهم خون صورتی و یه شیار قرمز. 

خیلی کم در حد اینکه هر بار دستشویی میرفتم روی دستمال بود. 

با دکتر صحبت کردم گفت آمپول فرتیژست بزنم و استراحتم رو بیشتر کنم. 

اگر انوکساپارین داری، قطع نکن. 

با دکترت مشورت کن. 

برای من امروز که روز دوازدهم هست، قطع شده. 

لکه های منم دقیقا شبیه قبل پریودم بود. 

حالا باید به خدا توکل کنیم و تا روز آزمایش صبر کنیم. 

سلام دوستان. من اولین باره انتقال دادم بصورت فرش با ۴تاجنین. امروز روز دهم بعد انتقالم بود. غروب ...

نگران نباش عزیزم منم دقیقا از روز ده اینا رو میدیم تا الان که هفت هفته باردارم اصلا به خودت استرس نده 

میشه از علائمت بگی و اینکه خونریزی شما چقدر بود؟ 

علایم خاصی که خیلی مشخص باشه نداشتم ، هنوزم ندارم😁

خونریزی دقیقا مثل همین که شما میگید بود روی دستمال ترشحات قهوه ای مثل رشته بود یه وقتایی خیلی پررنگ یه وقتایی کم رنگ دکتر بهم گفت چیز مهمی نیست  و  یه شیاف اضافه کنم که بازم هیچ فرقی نکرد و همچنان اینا با من هستن منم خیلی نگران بودم اما دیروز رفتم سنو و خدا رو شکر حال هر دوتاشون خوب بود 

@مهربون21     سلام گلم خوبی؟ میگم من امروز رفتم رویان سونو هیسترو انجام دادم هزینش شد ۴ ...

سلامم ممنونم عزیزم خوبی؟ حالت چطوره؟ درد نداشت؟ باشه پس منم همون رومیرم انجام بدم اگررضایت نمیخواد و درد نداره😂

بادفترچه این قیمته یاازاد؟ 

بسلامتی شروع کنی عزیزم منم احتمالا شهریور اقدام کنم امروز بی بی زدم منفی شدم متاسفانه 😘😘بیشتر ا ...

الهی عزیزم مهم ازمایشه ولی خودتونبازی. اره ادم خسته میشه یادته که من چقدر پراسترس بودم بعدش واقعاسنکوب کردم انگاری ولی الان اماده ترمیشم اصلا اصلا هیچوقت از رحمت خدا نباید ناامید شد, شایدماهم طبیعی حامله میشیم واینها امتحانه. من که خخخ تازگیابه طبیعی خیلی امیدوار شدم ازوقتی نیلدا جون باردارشده