2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان منم تصمیم به ای وی اف گرفتم دعام کنین کسی هست اینجا که تو تبریز ای وی اف کرده باش

ان شاالله که موفقیت آمیز باشه برات عزیزم. من تبریز انجام دادم. یکی دو تا از بچه های اینجا هم تبریز انجام دادن. کجا میرید برا آی وی اف؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون فرتیژست پیداکردم گرفتم‌منوه نمیدونم داروخونه میگه همون پروژسترونه

آره گلم همه پروژسترون هستن اما اسمشون فرق داره. آخه من هر سه تاشو استفاده کردم تجربه دارم

سلام . خوبی ؟ میگم تا بحال تعریفی از  دکتر اعظم سادات مهدویان برای آندومتریوز شنیدی ؟

سلام عزیزم ممنونم. نه اصلا نشنیدم اسمشو البته شاید من نمیشناسم بذار بچه ها اگه بشناسن پیامت رو ببینن بگن. چی شده اینو کسی معرفی کرده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم ممنونم. نه اصلا نشنیدم اسمشو البته شاید من نمیشناسم بذار بچه ها اگه بشناسن پیامت رو ببینن ...

میگه زنگ زدم مطب دکتر آصف جاه ، منشی گفته برو دکتر ربانی اگه تشخیص عمل داد بیا اینجا دکتر وقت عمل بده . 

میگه اینو تو اینترنت شنیدم‌که خوبه 

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام دوستان.

من اولین باره انتقال دادم بصورت فرش با ۴تاجنین.

امروز روز دهم بعد انتقالم بود.

غروب که رفتم دستشویی یه نوار رشته ای خونی رنگ دیدم که معمولا اینو همیشه چند روز قبل پریود شدنهام میدیدم و تا الان هک هربار رفتم بود.

خیلی حالم گرفته شده شدید.یه حس منفی که بازم نشد .

دوبار هم آخه آی یو آی ناموفق داشتم و بیشتر از یکسال هست اقدامم.

گرفتگی زیر ناف دارم این دوره، که خب شاید بخاطر آمپول انوکساپارین و شیاف پروژسترون باشه.

واقعا خسته شدم.

اینم بگم شب اول بعد انتقالم یبوست بدی گرفتم اما زنگ زدم بیمارستان گفتند ربطی نداره و مشکلی نیست.

میگه زنگ زدم مطب دکتر آصف جاه ، منشی گفته برو دکتر ربانی اگه تشخیص عمل داد بیا اینجا دکتر وقت عمل بد ...

نه اینترنت رو ول کن بره پیش ربانی منم شنیدم که اینجوری شده. خوبیش اینه که خود آصف جاه عمل میکنه اگه نیاز باشه. حالا باز ببین نمیتونه خیلییییی اصرار کنه شاید تونستی براش از آصف جاه وقت بگیری

نه اینترنت رو ول کن بره پیش ربانی منم شنیدم که اینجوری شده. خوبیش اینه که خود آصف جاه عمل میکنه اگه ...

اصلا قبول نکرده بود . خیلی سخته آندومتریوز مثانه ؟ راستی هزینه عمل بیمارستان لاله ۳۸ میلیونه

اصلا قبول نکرده بود . خیلی سخته آندومتریوز مثانه ؟ راستی هزینه عمل بیمارستان لاله ۳۸ میلیونه

والا نمیدونم سخته یا نه اگه فقط مثانه باشه مطمین باش خیلی راحتر از کسیه که کل بدنش رو درگیر کرده. همین حدوداس. ابن سینا دو تا خانم عمل کرده بودن که باهاشون حرف زدم یکی ۴۸ میلیون یکی ۵۳ میلیون. یه دختره هم میخواست بیرون عملش کنه اسم بیمارستان رو نمیدونم مبگفت شادجو بهش گفته حدوده ۵۰ به بالا میشه. خیلی زیاده واقعا

سلام دوستان. من اولین باره انتقال دادم بصورت فرش با ۴تاجنین. امروز روز دهم بعد انتقالم بود. غروب ...

سلام.انشالله که مامان شدی گلم شاید لک لانه گزینیه انشالله. ۴ تا برات انتقال دادن؟ به علائم دقت نکن چون همش الکیه.  

والا نمیدونم سخته یا نه اگه فقط مثانه باشه مطمین باش خیلی راحتر از کسیه که کل بدنش رو درگیر کرده. هم ...

اره خیلی زیاده . پس لاله چطور گفته ۳۸ ؟ حتما فقط هزینه بیمارستان رو گفته . باز خدا کنه خوب شه ، ارزششو داره .واقعا دلم براش میسوزه .

سلام.انشالله که مامان شدی گلم شاید لک لانه گزینیه انشالله. ۴ تا برات انتقال دادن؟ به علائم دقت نکن چ ...

سلام عزیزم.

یه قطره خون خیلی روشن چهارپنج روز پیش دیدم که فقط همون یکبار هم بود.

اما این حالت رشته ی خون قهوه ای پررنگ امشب پیش اومد و درست توو تمام پریودهای قبلیم چندروز قبلش میبینم.

اره خیلی زیاده . پس لاله چطور گفته ۳۸ ؟ حتما فقط هزینه بیمارستان رو گفته . باز خدا کنه خوب شه ، ارزش ...

باور کن شاید اومد تهران و بهش گفتن نیاز به عمل نیست پس الکی نگران نشو چون همیشه که لازم نیست عمل بشه. بهش بگو ویتامین ای بخوره دکتر طرازی به من گفت حتما برای آندومتریوز ای عالیه. انشالله که خوب میشه. شاید لاله دکترش فرق میکنه هر کسی یکم اسمش معروفتره پولشم بیشتره. شایدم حدودی گفته 

سلام عزیزم. یه قطره خون خیلی روشن چهارپنج روز پیش دیدم که فقط همون یکبار هم بود. اما این حالت رشته ...

انشالله که چیزی نیست ولی اگه بیشتر شد حتما زنگ بزن به دکترت بگو شاید برات شیافت رو بیشتر کنه. استراحتت رو زیاد کن