2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044581 بازدید | 684400 پست
فعلا فقط اسپریژن میخوره .اونیکی داروهاش تموم شده گفت نمیخورم دیگه .یکم نگرانم نکنه dfi باز افزایش پی ...

خب همون اسپریژن کافیه عزیزم من این دکتر جدید که رفتم گفت فقط روزی دوتا اسپریژن بخوره. ولی من خودم چیزای دیگه ام خریدم چون یه ماه دیگه دوباره پانکچر میشم. انشالله کارات زود رو به راه میشه ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
زينبي جون هفته ١٥ هستم در طول روز هيچي نميخورم ولي وزنم همينجوري داره ميره بالا😔بخدا كل امروزو چهار ...

عزیزم.من قبلا یه زایمان ناموفق داشتم.مثلا میوه میخورم چاق میشدم.نگو مسمومیت بارداری داشتم.خب مسمومیت علایمش افزایش وزن و ورم هست.بعضی سردرد هم دارن.یا مثلا چشمات جرقه بزنه.ولی توی مسمومیت یهو همه چی خراب میشه.مثلا شاید امروز دفع پروتین نداری.ولی فردا داری.یا فشار شاید الان خوبه .یه ساعت بعد بالاس.

ولی افزایش وزن ناگهانی علایم اولیه مسمومیته.

من هفته ۲۰ بعد اونجوری شدم و متاسفانه هفته ای یک کیلو افزایش داشتم و در اخر در هفته ۳۰ بخاطر کنده شدن جفت بچه رو از دست دادم.برای خودم متاسفم.هنوزم میمیرم.ولی گاهی دوس دارم تجربه امو به بقیه انتقال بدم تا اشتباه منو کسی مرتکب نشه.خدا منو ببخشه.و جاشو برام سبز کنه😔😔😔

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زينبي جون هفته ١٥ هستم در طول روز هيچي نميخورم ولي وزنم همينجوري داره ميره بالا😔بخدا كل امروزو چهار ...

به دکترت بگو.چون یه لحظه به پره اگلامپسی شک کردم.اسپرین و هپارین و انوکساپارین مصرف میکنی؟

😉

نه بابا ما مام هم که میریم یه بار سونو میکنن دارو میدن یا از سیکلای قبل استرادیول میدن صبح و شب ۴ تا ...

عزیزم من با دو تا استرادیول ضخامتم خوب میشه.توی ای وی اف حتما باید ۴ تا باشه؟

😉

بچه ها جواب غربالگريم اومد ميشه ببينيد بي زحمت

عریزم غربالگری شما خیلی خوبه و در مورد بیماریهایی که بررسی شده مثل تریزومی ۱۳ و ۱۸ و سندرم داون خطری وجود نداره..تو سونو تیغه بینی هم اگر رویت بشه دیگه خاطرتون جمع میشه و البته nt

سلام عزیزم داروهات چیا بودن؟ @berenjak   عزیزم کجایی؟بیا از خودت خبر بده دوستمونم لطف کن ...

داروهام ۳ تا استرادیول با اسپرین الانم گفت استرادیول رو ۴ تا بخورم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم.من قبلا یه زایمان ناموفق داشتم.مثلا میوه میخورم چاق میشدم.نگو مسمومیت بارداری داشتم.خب مسمومیت ...

منم بابت این افزایش وزن ناگهانی خیلی اذیت شدم  دکترم میگفت ماشالا چقدر تپل شدی حالا نگو مسمومیت بارداری بوده صبح هفته سی و دوم با دمپایی رفتم بیمارستان تا ظهر که شد دیگه دمپایی تو پام نمی رفت دقیقه به دقیقه به ورمم اضافه میشد تا ۱۲ شب که اورژانسی ختم بارداری دادن...اضافه وزن دوره بارداری باید خیلی جدی گرفته بشه

خانما من امروز تخمک کشی داشتم انتقالم این سیکل نیست گفتن تا ۴ روز روزی ی دونه ستروتاید زیرجلدی بزن واسه چیه امپولا؟ سفکسیم۴۰۰ روزی انگار نوشته بودن هر ۶ ساعت یک عدد بنظرتون زیاد نیست ؟ من با همین ی دونه هم معدم درد گرفت