2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044581 بازدید | 684400 پست
عزیز دلمممم..منم بعد از هفت سال خدا بهم نظر کرد...خدا خیلی بزرگه...خیلی مهربوونههه..بسپار ب خودش..مط ...

اخی عزیزم😍منم سپردم به خودش ایشالا که میده به همه منتظرا 🙏🏼منم یه نیم نگاهی بکنه خیلی دوس دارم نی نی.حتنا میخونم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم مورفولوژی و تحرک صفر ،تعداد هم ثابت نبود ،گاها زیر یک میلیون و گاها بالای بیست میلیون ...

آستاره جان الان بارداری ؟ شرایط همسر منم همینه . من یه دختر ۶ ساله دارم . تازه فهمیدیم که اینجوریه

خدای من خدای معجزه هاست . 
شما تعیین جنسیت کرده بودین ؟ الان چی ؟  کدوم مرکز رفتین ؟

نه عزیز دلم..من هفت سال پیش بیمارستان مادر یزد پیش دکتر افلاطونیان میکرو شدم

الانم رفتم برا جنین فریز 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اخی عزیزم😍منم سپردم به خودش ایشالا که میده به همه منتظرا 🙏🏼منم یه نیم نگاهی بکنه خیلی دوس دارم نی ...

الهیییییی آمیییییین یا رب العالمین 🤗🤗❤❤

عزیزم مابار اول که رفتیم بدون نوبت ازمایش دادیم ولی برا ازمایش دوم گفتن باید نوبت بگیرید .دیگه نمیدو ...

من سه شنبه نوبت دارم امروز زنگ زدم مرکز گفت باید برای آزمایش نوبت بگیری حالا نمیدونم جلسه اول شاید بدون نوبت آزمایش بگیرن بازم دوشنبه زنگ بزنم بپرسم

سلامت باشی عزیزم..من ۶تا فریز داشتم..دوتاشو انتقال دادم

من یه دختر ۶ ساله دارم خدارو شکر . رفتم برای تعیین جنسیت همسرم آزمایش داد مورفولوزی و تحرک صفر بود ‌.بد جور تو ذوقم خورد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من یه دختر ۶ ساله دارم خدارو شکر . رفتم برای تعیین جنسیت همسرم آزمایش داد مورفولوزی و تحرک صفر بود ‌ ...

عزیز دلم خدا دختر گلت رو حفظ کنه الهییی.‌..شوهر منم خ اوضاعش خراب بود از بیضه هاش اسپرم گرفتن😶

من سه شنبه نوبت دارم امروز زنگ زدم مرکز گفت باید برای آزمایش نوبت بگیری حالا نمیدونم جلسه اول شاید ب ...

ما ازشهرستان اومده بودیم براهمین خواهش وتمنا کردم باردوم هم بدون نوبت ازمایش دادیم .چون نمیدونستم باید نوبت بگیرم